Sorteren op:

Goudkleurige omafietsen 24 inch: gratis bezorging!

Goudkleurige omafietsen 24 inch zijn helemaal perfect voor hippe meiden. Niet alleen vanwege de kleur van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de 24 inch omafiets goud, maar zeker ook vanwege het karakteristieke design. Het authentieke karakter van 24 inch omafietsen goud combineert op een bijzondere manier met de hippe en opvallende kleur. Naast de leuke uitstraling is er uiteraard ook sprake van comfort en gemak.

De omafietsen 24 inch goud zijn voor hippe meiden geschikt die een leeftijd hebben van ongeveer 8 jaar tot een leeftijd van 10 jaar. Daar is de inchmaat namelijk op afgestemd. In deze leeftijdsgroep is er uiteraard sprake van kinderen die in lengte groeien. Dat is geen probleem, want de omafiets 24 inch goud biedt de gelegenheid om het zadel en het stuur op de lengte van uw dochter af te stemmen.

Omafiets 24 inch goud: verzending in één dag

Fietsenopfietsen.nl voorziet graag in gemak en comfort. Niet alleen voor wat betreft het comfort en gemak dat een goudkleurige omafiets 24 inch te bieden heeft. Ook met betrekking tot de service ten aanzien van de 24 inch omafietsen goud voorzien wij daarin. Dat betekent dat indien u vandaag een 24 inch omafiets goud bestelt uw dochter er morgen al op kan fietsen. Zo snel is de leverservice namelijk.

Geen verborgen kosten

Daarbij geldt dat de leverservice met de dag na de bestelling bezorgen van toepassing is als u de omafiets 24 inch goud voor 13.00 uur op een werkdag bestelt. Van verzendkosten is er bij omafietsen 24 inch goud overigens geen sprake. De fiets wordt standaard met gratis verzending geleverd. Voor wat betreft het afrekenen van de bestelling geldt dat er meerdere keuzes zijn. Bijvoorbeeld vooraf of achteraf betalen. Overweeg eventueel een extra fietsslot mee te bestellen om de fiets beter tegen diefstal te beschermen.