Sorteren op:

Grijze transportfietsen dames: gratis bezorgd in 24 uur!

De grijze transportfietsen dames worden in diverse designs aangeboden. Dat biedt uiteraard voor u het voordeel Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
dat er met uw wensen op het gebied van de uitstraling rekening gehouden kan worden. Het design van de ene dames transportfiets grijs is bijvoorbeeld retro en een andere uitvoering is weer meer klassiek. Naast de verschillen in designs kunnen uiteraard ook de eigenschappen per model variëren.

De transportfietsen dames grijs bieden de gelegenheid om er elke dag op te fietsen. De transportfiets dames grijs is tevens een fiets waarmee met gemak zowel korte als wat langere afstanden op gefietst kunnen worden. Wie vaak een tas meeneemt op de fiets of ook graag boodschappen wil doen op de fiets kan van het gemak van de voordrager profiteren. Het is voor extra comfort en gemak zelfs mogelijk om bij uw bestelling tevens een fietsmand of fietskrat te kopen.

Dames transportfiets grijs: bekijk de specificaties

Bij het maken van een keuze voor een grijze transportfiets dames kunt u de eigenschappen en het design vergelijken van de beschikbare uitvoeringen. U kunt gedetailleerd de onderdelen van de dames transportfietsen grijs bekijken door in te zoomen op de afbeelding. Een lijst met eigenschappen is per dames transportfiets grijs standaard beschikbaar. Zo krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de unieke kenmerken. Verder is er een kort overzicht met pluspunten en minpunten beschikbaar.

> Liever een andere transportfiets kopen?

Extra voordelige prijzen & service

U hoeft maar een dag te wachten op de bezorging van de transportfiets dames grijs als u de bestelling voor 13.00 uur plaats. De levering kan dan namelijk binnen een dag plaatsvinden. De verzending is daarbij gratis en dat scheelt natuurlijk weer op de totale kosten. Overigens zijn de transportfietsen dames grijs bij Fietsenopfietsen.nl voordelig geprijsd. U profiteert dan ook standaard van onze voordelige prijzen en service.

> Terug naar het aanbod: transportfiets dames