Sorteren op:

Grijze damesfietsen met versnelling: tot 40% voordeel!

Grijze damesfietsen met versnelling worden in verschillende stijlen aangeboden, zodat u met uw wensen qua design Lees door

Van laag naar hoog sorteren

10 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten in totaal

Filteren
per pagina
en uitvoering rekening kunt houden. Een grijze damesfiets met versnelling heeft doorgaans wel een sportieve uitstraling. Het karakter van de grijze damesfietsen met versnelling varieert echter wel van trendy en hip tot meer authentiek en klassiek. Dat kunt u ook zien als u de afbeeldingen bekijkt.

Het aanbod met damesfietsen grijs met versnelling is gericht op de volwassen vrouw, maar gelet op de wielmaat kunnen ook tienermeiden een keuze maken. De gemiddelde leeftijd waarop meiden op een damesfiets grijs met versnelling kunnen fietsen, bedraagt 12 jaar. Dat is een leeftijd, waarop veel meiden al de lengte van 145 centimeter hebben bereikt. De modellen zijn eigentijds, zodat wat dat betreft ook aan de wensen van deze doelgroep tegemoet wordt gekomen.

Damesfiets grijs met versnelling zonder verzendkosten

Een grijze damesfiets met versnelling die u bij Fietsenopfietsen.nl wordt besteld, leveren wij snel zonder verzendkosten. Voor bestellingen van grijze damesfietsen met versnelling op werkdagen gedaan voor 13.00 uur geldt dat de levering de volgende dag met gratis verzending plaatsvindt. Ten aanzien van de betaling is Fietsenopfietsen.nl heel flexibel. U kunt namelijk zelf kiezen of u de rekening meteen voldoet bij de bestelling of afwacht tot u de grijze damesfiets met versnelling heeft ontvangen.

> Bekijk ook onze andere damesfietsen!

Maak de keuze samen met uw dochter!

Mocht u niet voor uzelf, maar voor uw dochter op zoek zijn naar een damesfiets grijs met versnelling dan kunt u samen een keuze maken. De damesfietsen grijs met versnelling hebben namelijk een lange levensduur. Als uw dochter erop gaat fietsen, is het uiteraard belangrijk dat zij ook tevreden is met de aankoop. U kunt dan ook overleggen en samen een keuze maken uit het ruime aanbod. U kunt eventueel ook overwegen om een extra slot aan te schaffen voor een goede beveiliging.

> Misschien is een dames transportfiets ook iets voor u?

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.