Sorteren op:

Grijze transportfietsen 28 inch heren: tot 40% korting

Grijze transportfietsen 28 inch heren behoren tot de bestverkochte uitvoeringen en dat is niet zonder reden. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
De kleurstelling spreekt de meeste mannen namelijk aan en het design van de 28 inch transportfietsen grijs heren is eigentijds en modern. De 28 inch transportfietsen grijs heren worden in verschillende uitvoeringen aangeboden en hebben een authentiek element. Dat is namelijk de voordrager.

De diversiteit in het aanbod van transportfietsen 28 inch grijs voor heren is er om u zo de keuze te bieden uit meerdere modellen. Aangezien ieder fietsmerk weer andere eigenschappen toevoegt en details op een andere manier laat terugkomen, kunt u met bepaalde voorkeuren rekening houden. Bijvoorbeeld met de voorkeur dat de transportfiets 28 inch grijs heren wel of niet over een bagagedrager moet beschikken. Of met een voorkeur voor een fiets die voorzien is van versnellingen.

28 inch heren transportfiets grijs met gratis verzending

Mocht u uw keuze voor een grijze transportfiets 28 inch heren gemaakt hebben dan kan deze al binnen een dag bij u voor de deur staan. Het enige waar u dan rekening mee moet houden, is wanneer de bestelling gedaan wordt. Een bestelling van een 28 inch transportfiets grijs heren die voor 13.00 uur gedaan wordt, zal de volgende dag geleverd worden. voor de levering van de 28 inch transportfietsen grijs heren rekenen wij geen verzendkosten. In alle gevallen is de verzending namelijk gratis.

> Bekijk alle transportfietsen 28 inch

Geschikt vanaf 12 jaar

De transportfietsen 28 inch grijs heren zijn overigens ook voor kinderen geschikt vanaf de leeftijd van 12 jaar. Als u voor uw zoon op zoek bent naar een transportfiets 28 inch grijs heren voor bijvoorbeeld dagelijks gebruik om naar school te fietsen dan maakt u een uitstekende keuze. Op de voordrager of op de bagagedrager kan namelijk gemakkelijk een schooltas vervoerd worden.

> Bekijk het gehele assortiment goedkope transportfietsen