Sorteren op:
Grijze herenfiets

Grijze herenfiets: Gratis bezorging binnen 24 uur!

Een grijze herenfiets met keuze uit diverse modellen kun je vinden in het veelzijdige assortiment van Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren

5 producten in totaal

Filteren
Fietsenopfietsen.nl. Als je voorkeur naar deze kleur uitgaat, dan kun je ook met andere aspecten rekening houden. Bijvoorbeeld met de uitvoering van de grijzen herenfiets. Zo hebben wij onder meer een Fixed Gear Bike in deze kleur beschikbaar met een opvallend sportief design. Je kunt ook voor een klassieke herenfiets van het merk Altec kiezen. Zo zijn er nog meer mogelijkheden, zoals de transportfietsen met dubbele stang en voorrek, waar je een keuze voor kunt maken. Je hebt alle gelegenheid om meteen de modellen te bekijken en met elkaar te vergelijken.

Herenfiets grijs meteen online bestellen

Doordat wij zoveel verschillende modellen van uiteenlopende merken te bieden hebben, is de kans groot dat je een favoriete herenfiets grijs ontdekt in ons aanbod. Je kunt dan meteen deze fiets bestellen door slechts vier simpele stappen te volgen. Daarbij kun je aan het einde de keuze maken om de betaling direct af te ronden of de keuze te maken voor het achteraf betalen van de bestelling. Je hoeft geen kosten voor verzending te betalen, want wij hanteren het principe van het gratis verzenden van alle fietsen. Bestel je in de middag voordat de klok 15:00 uur heeft geslagen, dan kunnen wij je een 24uurslevering aanbieden. Bij de bestelling kun je overigens gelijk ook nog één van de getoonde accessoires bestellen die dan tegelijk met de herenfiets bij je wordt afgeleverd.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.