Sorteren op:

Grijze jongensfietsen 24 inch met versnellingen

Alle grijze jongensfietsen 24 inch met versnellingen zijn al geschikt voor jongens in de leeftijd vanaf Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
8 jaar. Het voordeel van 24 inch jongensfietsen grijs met versnellingen is dat deze over een in hoogte verstelbaar stuur en zadel beschikken. Dat maakt het mogelijk om de 24 inch jongensfiets grijs met versnellingen zeker drie jaar tot wel vier jaar te gebruiken. Uiteraard is de kwaliteit van de jongensfietsen 24 inch grijs met versnellingen die wij u presenteren uitstekend te noemen. Wij hebben namelijk alleen maar kwaliteitsfietsen in het aanbod opgenomen. Als u een jongensfiets 24 inch grijs met versnellingen aanschaft bij Fietsenopfietsen.nl doet u een uitstekende koop. Bovendien hanteren wij scherpe aantrekkelijke prijzen, zodat u nooit teveel betaalt. Er is verder alle ruimte om met specifieke voorkeuren qua design en eigenschappen rekening te houden.

Voordelen van deze fietsen

Een grijze jongensfiets 24 inch grijs met versnellingen kent meerdere voordelen. Een groot voordeel van een 24 inch jongensfiets grijs met versnellingen is bijvoorbeeld dat er optimaal fietsgemak wordt geboden. De 24 inch jongensfietsen grijs met versnellingen bieden namelijk de mogelijkheid om heel gemakkelijk een sneller of langzamer tempo aan te houden. Of om heel simpel van tempo te wisselen. Wordt de versnelling van de jongensfiets 24 inch grijs namelijk in een lagere stand gezet dan vermindert het fietstempo. Het fietsen zelf is dan een stuk lichter.

Extra comfort tijdens het fietsen

Andersom als de versnelling van een van de jongensfietsen 24 inch grijs in een hogere stand wordt gezet dan zal het trappen zwaarder worden. Het voordeel daarvan is dat de fiets een stuk sneller vooruit gaat. Op de standaardfietsen zijn doorgaans drie versnellingen aangebracht. Deze fietsen zijn uitstekend om bijvoorbeeld met optimaal fietscomfort. wat langere afstanden te overbruggen. Overigens leveren wij al binnen een dag en is er altijd sprake van gratis verzending.

Op zoek naar een jongensfiets in een andere maat? Bekijk alle jongensfietsen in het assortiment.