Sorteren op:

Grijze kinderfietsen 22 inch met versnellingen: tot 40% korting

Vanaf een leeftijd van 7 jaar zijn de grijze kinderfietsen 22 inch met versnellingen geschikt om Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
meerdere jaren op te fietsen. De 22 inch kinderfietsen grijs met versnellingen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor de leeftijdsklasse van 7 tot 9 jaar. Dit is ook een leeftijd waarop kinderen op een 22 inch kinderfiets grijs met versnellingen prima uit de voeten kunnen.

Op deze leeftijd kunnen kinderen natuurlijk al prima fietsen en aan het verkeer deelnemen. Het is wat dat betreft een prima leeftijd om met versnellingen te fietsen. Vooral als de kinderfiets 22 inch grijs met versnellingen dagelijks wordt gebruikt en er bijvoorbeeld ook lange afstanden mee gereden worden. Dan is het echt ideaal dat de kinderfietsen 22 inch grijs met versnellingen de mogelijkheid bieden om te schakelen tussen de niveaus van de trapweerstand.

Grijze 22 inch kinderfiets met versnellingen binnen 24 uur bezorgd

Als u een grijze kinderfiets 22 inch met versnellingen bestelt dan bent u bij ons ervan verzekerd dat er een snelle levering volgt. Het kan zelfs zo snel dat u de 22 inch kinderfiets grijs binnen 24 uur na uw bestelling al thuis kunt ontvangen. Levering binnen een dag geldt namelijk voor alle 22 inch kinderfietsen grijs met versnellingen die voor 13.00 uur zijn besteld.

> Een andere 22 inch kinderfiets kopen?

Gratis verzending!

De bestelling van een kinderfiets 22 inch grijs met versnellingen wordt door ons snel afgehandeld en u profiteert daarbij ook nog eens van de gratis verzending. Dat is van toepassing op het hele assortiment dat wij bieden en dus ook op het aanbod met de kinderfietsen 22 inch grijs met versnellingen. U mag direct afrekenen op de keuze maken om pas te betalen nadat u de kinderfiets in het bezit heeft gekregen. Deze keus kunt u maken als u met de bestelprocedure bezig bent.

> De andere goedkope kinderfietsen bekijken?