Sorteren op:

Grijze kinderfietsen 24 inch met versnellingen: gratis verzending

Grijze kinderfietsen 24 inch met versnellingen zijn in ons aanbod beschikbaar met eigentijdse designs. Het assortiment Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
met 24 inch kinderfietsen grijs met versnellingen biedt daarom de mogelijkheid om met bepaalde wensen rekening te houden. Bijvoorbeeld met het model en de uitvoering van de 24 inch kinderfiets grijs met versnellingen. Er zijn zowel uitvoeringen voor jongens en meiden beschikbaar.

De kinderfietsen 24 inch grijs met versnellingen zijn populair onder zowel jongens en meiden in de leeftijd van ongeveer 8 tot 12 jaar. U kunt in deze categorie voor uw kind een keuze maken voor een kinderfiets 24 inch grijs met versnellingen als er sprake is van een lengte van minimaal 130 centimeter. De leeftijd doet er uiteraard minder toe dan de lengte, maar er is een leeftijdsklasse vastgesteld op basis van de gemiddelde lengte waarvoor de inchmaat geschikt is.

Grijze 24 inch kinderfiets met versnellingen: tot 40% korting!

Extra gemak ervaart uw kind iedere keer weer tijdens het fietsen op een grijze kinderfiets 24 inch met versnellingen. Uw kind hoeft namelijk alleen maar te schakelen tijdens het fietsen op een 24 inch kinderfiets grijs met versnellingen op het moment dat de weersomstandigheden of de af te leggen route daarvoor aanleiding toe geven. De 24 inch kinderfietsen grijs met versnellingen bieden nu eenmaal de gelegenheid om heel licht of heel zwaar te trappen.

> Andere kinderfiets 24 inch kopen?

Geen verzendkosten voor uw fiets!

Bestelt u voor 13.00 uur een fiets uit het aanbod met kinderfietsen 24 inch grijs met versnellingen? Dan kunt u morgen al uitkijken naar de komst van de bestelling. De kinderfiets 24 inch grijs met versnellingen wordt overigens verzonden zonder dat u extra hoeft te betalen voor de levering. De verzending is gratis en geldt voor alle artikelen en fietsen die wij aanbieden. U kunt de betaling naar keuze verrichten.

> Bekijk ook de kinderfietsen 12 inch!