Sorteren op:

Grijze mamafietsen: tot 40% korting!

Grijze mamafietsen zijn erg populair en dat komt onder meer door de combinatie van de kleur, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
design en het gemak en comfort dat geboden wordt. Bent u moeder en wilt u graag uw kind op een comfortabele en veilige manier meenemen op de fiets? Dan is de keuze voor een grijze mamafiets snel gemaakt. De grijze mamafietsen beschikken namelijk over specifieke eigenschappen die ervoor zorgen dat het meenemen van een kind op de fiets op een stabiele en veilige manier kan.

De mamafietsen grijs zijn in een aanbod met veel diversiteit beschikbaar. De diversiteit heeft onder meer betrekking op de stijl en het ontwerp van de damesfietsen. Er zijn authentieke stijlen, maar ook sportieve ontwerpen beschikbaar. Dat biedt direct het voordeel om met uw eigen smaak rekening te houden bij het kopen van een mamafiets grijs.

Mamafiets grijs voor het beste comfort en fietsplezier

Met een kind op een grijze mamafiets fietsen, is gemakkelijk als er alle beenruimte wordt geboden om de trappers te bedienen. Bovendien is het handig dat er sprake is van een lage instap, zodat u gemakkelijk op het zadel kunt plaatsnemen. Het brede en hoge stuur van de grijze mamafietsen zorgt dat er voldoende beenruimte wordt geboden en uiteraard dat er volop gelegenheid is om een fietsstoeltje te monteren. De grijze mamafiets beschikt verder over een standaard die stevig en stabiel is.

> Bekijk ook eens een andere mamafiets!

Profiteer van de voordelen!

Zoals u ziet biedt een mamafiets grijs alleen maar voordelen als het gaat om het veilig vervoeren van kindjes op de fiets. Ook zonder kinderen mee te nemen op de fiets bieden de mamafietsen grijs uiteraard dezelfde voordelen. Het is dan ook een fiets die u prima kunt gebruiken om boodschappen te doen of naar uw werk te fietsen nadat de kindjes op de fiets bij de opvang zijn afgezet.

> Toch andere damesfietsen kopen?

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.