Sorteren op:
Grijs meisjesfiets

De grijze meisjesfietsen: Verzending binnen 24 uur!

In Nederland moet vrijwel ieder kind zelf naar school kunnen fietsen. En daarvoor heb je natuurlijk Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
 1. SuperSuper Lola Meisjesfiets 18 inch - Grijs/Roze SuperSuper Lola Meisjesfiets 18 inch - Grijs/Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 259,00 Speciale prijs 229,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. SuperSuper Lola 14 inch Meisjesfiets - Grijs/Roze SuperSuper Lola 14 inch Meisjesfiets - Grijs/Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 229,00 Speciale prijs 199,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. SuperSuper Lola Meisjesfiets 16 inch - Grijs/Roze SuperSuper Lola Meisjesfiets 16 inch - Grijs/Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 239,00 Speciale prijs 209,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 4. Altec Dutch 24inch Transportfiets N-3 Diamond Gray Altec Dutch Transportfiets 24 Inch 3V - Donkere Grijs
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 449,00 Speciale prijs 349,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

4 producten in totaal

Filteren
een fiets nodig. Al van jongs af aan leren onze kinderen om zich veilig te verplaatsen in het verkeer. Hoe jonger je kind is wanneer hij of zij leert fietsen, hoe beter. Daarom kopen veel ouders al vroeg trapfietsen en fietsen met zijwieltjes. Hoewel er vaak verschillen zijn tussen jongens- en meisjesfietsen, wordt dat ook steeds minder. Veel meisjes vinden het juist stoer om een jongensfiets te hebben, en jongens worden ook steeds meer gezien met een meisjesfiets. Wanneer je een fiets gaat kopen voor je kind, moet je kiezen uit allerlei modellen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een oranje, rode, of een grijze meisjesfiets. De meisjesfiets grijs is een populair model dat je steeds vaker ziet.

Waar kun je een grijze meisjesfiets kopen?

In ons assortiment hebben wij de allermooiste grijze meisjesfietsen. Deze webshop bevat heel veel soorten en kleuren fietsen, zoals bijvoorbeeld de grijze meisjesfiets. Een grijze meisjesfiets wordt erg populair en modieus. Omdat grijs een tijdloze kleur is, hoef je niet bang te zijn dat je kind de meisjesfiets grijs na een tijdje niet meer leuk vindt. Zo is deze fiets dus een aankoop waar je lang mee kunt doen. Bovendien zijn de fietsen op fietsenopfietsen.nl te koop voor een erg lage prijs. Zo hoef je niet bang te zijn dat je teveel geld uitgeeft aan een fiets.

> De Popal Cooper fietsen: Verzending = gratis!

Tips om ervoor te zorgen dat jouw fiets niet gestolen wordt

Het gebeurt regelmatig dat er eens een fiets gestolen wordt. Zeker in grote steden is diefstal een probleem, maar ook in dorpen en op het platteland kan het voorkomen. Hieronder kun je een aantal tips vinden om diefstal te voorkomen.

 • Zet je fiets in een bewaakte fietsenstalling. In de meeste steden kun je wel één of meerdere bewaakte fietsenstallingen vinden. Zo weet je zeker dat je fiets niet gestolen kan worden.
 • Wanneer er geen bewaakte fietsenstalling in de buurt is, is het verstandig om je fiets vast te zetten met een kettingslot. Hiervoor kun je het beste een stevig hek uitzoeken. Ook lantaarnpalen doen het goed wanneer het op de veiligheid van je fiets aankomt.
 • Wanneer er ook geen hek of hoge paal in de buurt is, of je hebt geen kettingslot, is het verstandig om je fiets tussen allerlei andere fietsen in te zetten. Zo valt jouw fiets minder op.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu onze fietsen 10 inch!

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.