Sorteren op:

Grijze meisjesfietsen 12 inch: korting tussen de 5 en 40%

Deze 12 inch grijze meisjesfietsen zijn geschikt voor kinderen tussen de 2 en de 4 jaar Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
oud. De meeste grijze meisjesfietsen zijn maar deels grijs en hebben als tweede kleur een andere (opvallendere) kleur. Zo zijn er grijze meisjesfietsen met roze als tweede kleur en een bruin zadel. Bij ons zijn de prijzen van de fietsen altijd laag, maar daar bovenop geven wij vaak ook flinke kortingen. Deze kortingen lopen soms op tot wel 40%. Daarnaast kunt u nog extra korting krijgen door gelijktijdig met de aanschaf van de fiets, ook accessoires te bestellen. Weet u niet zeker of de maat fiets geschikt is voor uw kind, dan kunt u de maattabel op de pagina ‘Welke maat fiets?’ bekijken.

12 inch grijze meisjesfiets: positieve recensies van klanten

Een 12 inch grijze meisjesfiets is ideaal als uw kind nog moet leren fietsen. De fiets wordt namelijk geleverd met handige zijwieltjes, welke ook nog eens makkelijk te demonteren zijn wanneer uw kind ze niet meer nodig heeft. Op de pagina van de fietsen zelf ziet u meer informatie over de fiets, zoals de prijs, wat inbegrepen is bij de fiets en duidelijke foto’s. Daarnaast ziet u er ook recensies van klanten staan welke het product al gekocht hebben. Zo kunt u lezen wat onze klanten als positief en negatief ervaren aan de fiets. Op de pagina staat ook hoeveel korting u exact krijgt op de aanschaf van accessoires, vaak zijn dit accessoires zoals:

  • Een kinderhelm in het roze of het blauw.
  • Een kinderslot, welke niet de optimale beveiliging geeft, maar wel uw kind vast leert wennen aan het op slot zetten van de fiets.
  • Een fietsmandje, welke u voor op de fiets kunt monteren. Hiermee kan uw kind spulletjes in de mand meenemen.

Vooral de fietsmand is populair bij kinderen, omdat ze het leuk vinden om bijvoorbeeld wat boodschappen mee te nemen.

> Koop nu een 14 inch jongensfiets: Kortingen tot wel 40%!

Tips om uw kind te leren fietsen

Er is geen vaste leeftijd waarop een kind er klaar voor is om te leren fietsen. Wel kunt u vooraf uw kind al wat verkeersregels leren, zodat het kind deze niet tegelijk met het fietsen hoeft te leren. Niet elk kind leert even snel fietsen, daarom is het belangrijk om geduldig te zijn als het niet meteen lukt. Vaak denken ouders dat het slim is om een kind op het gras te leren fietsen, zodat ze zachter terecht komen als ze vallen. Dit is onverstandig omdat kinderen juist veel sneller vallen met gras als ondergrond. Leer daarom altijd fietsen op een verharde weg, het liefst ergens waar geen tot weinig verkeer is. U kunt het kind tijdens het fietsen ondersteunen. Wanneer uw kind voor het eerst los gaat, blijft u erachter lopen, zodat u kunt ingrijpen wanneer uw kind haar evenwicht verliest.

> Gratis bezorging op het gehele assortiment: Bestel nu een meisjesfiets 14 inch!