Sorteren op:

Grijze meisjesfietsen 16 inch voor kleuters

U vindt bij ons een leuk aanbod met grijze meisjesfietsen 16 inch. De 16 inch meisjesfietsen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
grijs zijn gelet op de wielmaat en afstand van het zadel tot de grond perfect voor meisjes in de kleuterleeftijd. Dat betekent dat u bij ons een 16 inch meisjesfiets kunt aanschaffen voor uw dochter vanaf de leeftijd van 4 jaar tot ongeveer 6 jaar. Het zadel kan in hoogte worden verstel van alle meisjesfietsen 16 inch grijs. Als uw dochter dan ineens groeit, dan kunt u het zadel en het stuur in hoogte verstellen.

Een meisjesfiets 16 inch grijs voor kleuters wordt geleverd met zijwieltjes. Kinderen leren namelijk pas gemiddeld op een leeftijd van 5 jaar echt goed fietsen zonder deze vorm van ondersteuning. Als uw dochter wat dat betreft wat sneller is in de ontwikkeling en het evenwicht goed kan bewaren, is het altijd mogelijk om de zijwieltjes niet te monteren of er bijtijds weer af te halen.

Meisjesfiets 16 inch grijs met gratis verzending aan huis bezorgd

U kunt uw dochter uiteraard verrassend met de aankoop van een grijze meisjesfiets 16 inch, maar het is ook mogelijk om samen een van de leuke 16 inch meisjesfietsen grijs uit te zoeken. Ook kleuters hebben al een uitsproken mening van wat mooi gevonden wordt of niet. Door samen een keuze te maken voor een 16 inch meisjesfiets grijs krijgt u de zekerheid van een blije dochter.

Geen kosten voor verzending

Alle meisjesfietsen 16 inch grijs komen voor gratis verzending in aanmerking. Dat houdt in dat u de prijs betaalt die u ziet staan bij de meisjesfiets 16 inch grijs, waarbij er dus geen extra kosten voor verzending overheen komen. Zo ziet u meteen dat u voordelig uit bent als u bij ons een keuze maakt en een grijze meisjesfiets 16 inch aanschaft.