Sorteren op:

Grijze meisjesfiets 26 inch voor meiden van 10 tot 14 jaar

Een grijze meisjesfiets 26 inch is perfect voor meiden in de leeftijd van 10 tot 14 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jaar en natuurlijk helemaal doordat de voorkeur uitgaat naar grijs. Fietsenopfietsen.nl biedt u de gelegenheid om uit een gevarieerd fietsenaanbod in de genoemde leeftijdsklasse een keuze te maken. Wij hebben fietsen in de meest uiteenlopende kleuren beschikbaar en u kunt dan ook onder meer bij ons terecht voor het kopen van een grijze meisjesfiets 26 inch. Zo hebben wij voor u een speciaal model in grijs beschikbaar in de vorm van een beachcruiser. Mocht het favoriete model er niet tussen zitten, dan kunt u uiteraard bij de overige kleuren een kijkje nemen.

Meisjesfiets grijs 26 inch volgende dag in huis en gratis verzonden

Bij Fietsenopfietsen.nl is het heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Als u een keuze hebt gemaakt en de voorkeur is gevallen op een meisjesfiets grijs 26 inch, dan kunt u het bestelproces starten. U hoeft alleen maar de gevraagde gegevens in te vullen om vervolgens een keuze voor een betaaloptie te maken. Daarbij laten wij u de keuze om vooraf of achteraf te betalen. Mocht u de fiets voor 12.00 uur bestellen, dan leveren wij de bestelling de volgende dag al aan huis. Uiteraard zoals voor alle bestellingen van fietsen geldt, rekenen wij geen verzendkosten. De verzending is namelijk standaard gratis. Betaalt u gelijk in het bestelproces, dan kunt u een keuze maken uit meerdere betaalwijzen, zoals PayPal, iDeal of creditcard.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.