Sorteren op:

Grijze moederfietsen: tot 40% korting!

Grijze moederfietsen worden met elegante en hippe designs aangeboden in het assortiment van Fietsenopfietsen.nl. De stijlen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
variëren overigens van sportief tot retro en van klassiek tot eigentijds. Dat betekent dat er voor het maken van een keuze uit het aanbod met grijze moederfietsen met uw wensen voor een stijl rekening gehouden kan worden. Er zijn nog meer aspecten om rekening mee te houden bij de keuze voor een grijze moederfiets.

In de eerste plaats is het zo dat elke stijl weer andere eigenschappen met zich meebrengt als het gaat om het aanbod met moederfietsen grijs. Een sportief uitgevoerde moederfiets grijs kan bijvoorbeeld over meerdere versnellingen beschikken. Het spreekt voor zich dat dit nog meer comfort biedt en zeker als er regelmatig langere afstanden door weer en wind op de fiets worden afgelegd.

Moederfiets grijs: gratis bij u thuisbezorgd!

Het comfort is iedere keer weer waarneembaar als u opstapt op een grijze moederfiets. De instap is heel laag gemaakt om u zo de beste controle over deze damesfiets te geven. Dat is extra belangrijk als u met kinderen op de fiets gaat fietsen of bijvoorbeeld met alleen een kind in een fietsstoeltje voorop de fiets. De lage instap en overige kenmerken zorgen ervoor dat de grijze moederfietsen goed in balans en evenwicht gehouden kunnen worden. Uiteraard is de grijze moederfiets ook zo ontwikkeld dat u gemakkelijk fietszitjes voor en achterop kunt monteren.

> Bekijk het gehele assortiment moederfietsen!

Meerdere uitvoeringen beschikbaar!

De moederfietsen grijs zijn zoals gezegd in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Voor het kopen van elke moederfiets grijs ongeacht het model hanteren wij dezelfde service. Dat houdt onder meer in dat u de fiets morgen al bezorgd kunt krijgen. Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen. Verder kunt u de keuze maken om niet direct betalen, maar dat pas achteraf te doen.

> Alle damesfietsen bekijken?