Sorteren op:

Grijze omafietsen 18 inch: gratis verzending + korting tot 40%

Op grijze omafietsen 18 inch kunnen kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar heerlijk fietsen. Dit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
is een leeftijd waarop de kinderen al zelfstandig kunnen fietsen zonder zijwieltjes. Uiteraard zijn daarop uitzonderingen, maar in dat geval bieden zijwieltjes nog wel uitkomst. In ieder geval is een 18 inch omafiets grijs een kinderfiets die ideaal is om goed en stabiel op te fietsen. Dat wordt onder meer mogelijkheid door een ideale zithouding. Het stuur is breed en het zadel is goed gevormd, waarbij zowel het zadel als het stuur van de 18 inch omafietsen grijs in de juiste positie vastgezet kunnen worden.

De omafietsen 18 inch grijs zijn geschikt voor meisjes vanaf 5 jaar, maar uw kind kan er zondermeer meerdere jaren op fietsen tot een leeftijd van een jaar of 7. Bij een groeispurt kan het zadel hoger worden gezet net als het stuur. Een omafiets 18 inch grijs is een perfecte keuze voor kinderen om dagelijks op te fietsen en om voor recreatief gebruik te dienen. Uw kind kan in de buurt heerlijk rondfietsen of bijvoorbeeld samen met u boodschappen doen of naar school fietsen.

Grijze 18 inch omafiets: bekijk de verschillende modellen

Een grijze omafiets 18 inch heeft uiteraard door de vormgeving van het design een klassieke uitstraling. De 18 inch omafietsen grijs in ons aanbod hebben naast deze klassieke vormgeving echter ook een hippe en trendy uitstraling. Daarbij zijn er uiteraard moderne eigenschappen die er bijvoorbeeld voor zorgen dat het trapsysteem heel soepel is en dat het remsysteem efficiënt functioneert. Een 18 inch omafiets grijs is dan ook een uitstekende keuze voor uw kind.

> Terug naar 18 inch omafiets

Samen zoeken naar een nieuwe fiets

Indien uw kind graag mee wil kijken naar het aanbod met omafietsen 18 inch grijs dan is dat alleen maar aan te bevelen. Zo krijgt u een prima indruk van haar wensen en kunt u eventueel samen de keuze maken voor het kopen van een omafiets 18 inch grijs. Voor alle bestellingen geldt dat levering binnen een dag kan plaatsvinden als de aanschaf online voor 13.00 uur is gedaan.

> Liever een andere omafiets?