Sorteren op:

Grijze omafietsen 24 inch met versnellingen

Grijze omafietsen 24 inch met versnellingen bieden nog meer gemak op de fiets. Dat is logisch, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
want een 24 inch omafiets grijs met versnellingen kent verschillende niveaus qua trapweerstand. Dat maakt het nog eens gemakkelijk om met forse tegenwind toch aangenaam te blijven fietsen. De 24 inch omafietsen grijs met versnellingen zijn dan ook ideaal als er regelmatig wat langere afstanden gefietst moeten worden.

Ook voor korte afstanden is een omafiets 24 inch grijs met versnellingen natuurlijk ideaal, want het extra gemak is altijd aanwezig. De omafietsen 24 inch grijs met versnellingen kennen in de basis ten aanzien van de zithouding het beste comfort. Het is heel comfortabel om redelijk rechtop op een fiets te zitten. Dat kan doordat het stuur wat hoger aan het frame is bevestigd en het frame een buiging omhoog kent.

Voor meiden vanaf 8 jaar

Een grijze omafiets 24 inch met versnellingen is een hippe uitvoering voor meiden in de leeftijd vanaf 8 jaar. Als uw dochter deze leeftijd bereikt dan is een 24 inch omafiets grijs met versnellingen de ideale keuze. Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. 24 inch omafietsen grijs met versnellingen blijven altijd trendy en eigentijds. Bovendien is de fiets tot een leeftijd van 12 jaar geschikt om op te fietsen.

> terug naar de categorie omafietsen

Zadel + stuur zijn in hoogte verstelbaar

Een keuze voor een omafiets 24 inch grijs met versnellingen is dan ook een uitstekende keuze. In de leeftijdsklasse van 8 tot 12 jaar is het natuurlijk zo dat kinderen snel groeien. Daar bieden de omafietsen 24 inch grijs met versnellingen een oplossing voor, want het zadel en het stuur zijn in hoogte te verstellen. Bestelt u vandaag voor 13.00 uur? Kijk dan morgen maar vast uit naar de komst van uw bestelling die zonder verzendkosten wordt bezorgd.

> terug naar de omafietsen 24 inch