Sorteren op:

Grijze omafietsen 28 inch met versnellingen: tot 40% korting

Grijze omafietsen 28 inch met versnellingen zijn ideale fietsen om dagelijks van perfect gemak te profiteren. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

10 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten in totaal

Filteren
per pagina
Dat wordt namelijk geboden op elke 28 inch omafiets grijs met versnellingen. Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom de 28 inch omafietsen grijs met versnellingen het perfecte gemak bieden. In de eerste plaats is er een optie om de trapweerstand te wijzigingen.

Dat kan uiteraard tijdens het fietsen en met wind mee is het dan bijvoorbeeld aangenaam om naar de zwaarste stand te schakelen op een omafiets 28 inch grijs met versnellingen. Verder is het zo dat de zithouding op de omafietsen 28 inch grijs met versnellingen ideaal is doordat u zo ongeveer rechtop zit in plaats van voorover gebogen. Aangezien de kwaliteit door ons gegarandeerd wordt, merkt u tijdens het fietsen ook dat het trapsysteem soepel beweegt.

28 inch grijze omafiets met versnellingen: gratis verzending!

Een grijze omafiets 28 inch met versnellingen kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Door de inchmaat is de 28 inch omafiets grijs met versnellingen al snel geschikt voor meiden vanaf 12 jaar. Het is wat dat betreft dan ook een perfecte fiets om mee naar de middelbare school te fietsen. Voor volwassenen geldt dat de 28 inch omafietsen grijs met versnellingen ideaal zijn om bijvoorbeeld van huis naar het werk en weer terug te fietsen. Of om even gemakkelijk een boodschapje te doen.

> Een andere omafiets 28 inch uitzoeken?

De voordelen van fietsenopfietsen

In ieder geval kunt u bij Fietsenopfietsen.nl standaard rekenen op een klantgerichte service voor wat betreft de bestelling, betaling en bezorging van de omafietsen 28 inch grijs met versnellingen. De omafiets 28 inch grijs met versnellingen die u voor 13.00 uur bestelt, krijgt u morgen al geleverd. Uiteraard hoeft u geen verzendkosten te betalen. Verder kunt u kiezen of direct betaalt of pas na ontvangst van de fiets.

> Bekijk alle omafietsen!