Sorteren op:

Grijze stadsfietsen dames: tot 40% korting!

Grijze stadsfietsen dames zijn comfortabel voor dagelijks gebruik om er bijvoorbeeld mee naar het werk of Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
naar de supermarkt te fietsen. De benaming van een dames stadsfiets grijs kan uiteraard op verschillende uitvoeringen betrekking hebben. In ons aanbod zijn er bijvoorbeeld een groot aantal dames stadsfietsen grijs die zich onderscheiden met een sportief design.

Als er echter naar gemak en comfort gekeken wordt, zijn er veel meer uitvoeringen die ook gezien kunnen worden als een stadsfiets dames grijs. Het gaat dan bijvoorbeeld om transportfietsen en omafietsen die ook zeer populair zijn om in de stad te gebruiken. In ieder geval worden stadsfietsen dames grijs veel verkocht in Nederland en dat is uiteraard niet zonder reden.

Dames stadsfiets grijs in gevarieerd aanbod beschikbaar

Een grijze stadsfiets dames is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, zodat met specifieke wensen rekening gehouden kan worden. Misschien legt u dagelijks wel lange afstanden af door de stad van huis naar werk en ook nog naar de winkel om boodschappen te doen. In dat geval kan het prettig zijn om een keuze te maken uit het aanbod met dames stadsfietsen grijs die over versnellingen beschikken. U kunt echter ook de keuze laten vallen op een dames stadsfiets grijs met bagagedrager en eventueel een fietsmand voorop de fiets.

> Een andere goedkope damesfiets kopen?

De kenmerken van deze fietsen

Er zijn altijd een aantal kenmerken van toepassing op stadsfietsen dames grijs, zoals een kettingkast die gesloten of half open is, maar ook een terugtraprem al dan niet in combinatie met een handrem. Als de stadsfiets dames grijs over versnellingen beschikt dan zijn er minimaal drie versnellingen, maar dat kunnen er ook meer zijn. U kunt dan ook met vele voorkeuren rekening houden. Voor wat betreft de bezorging van de damesfiets waar uw keuze naar uitgaat, geldt dat dit al binnen een dag gerealiseerd kan worden.

> Bekijk ook eens alle transportfietsen dames!