Sorteren op:

Grijze transportfietsen 22 inch met versnellingen

Grijze transportfietsen 22 inch met versnellingen staan voor nog meer comfort tijdens het fietsen. Dat is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
natuurlijk simpel te verklaren. Een 22 inch transportfiets grijs met versnellingen biedt uw kind de mogelijkheid om op de meest aangename manier te fietsen door de trapweerstand in te stellen. Dat instellen van de trapweerstand op de 22 inch transportfietsen grijs zorgt ervoor dat er bij tegenwind lichter kan worden getrapt en bij wind mee zwaarder.

De transportfietsen 22 inch grijs met versnellingen zijn bovendien perfect om lange afstanden te fietsen zonder op comfort in te leveren. Verder is er natuurlijk het gemak dat geboden wordt met de voordrager en de bagagedrager waar een transportfiets 22 inch grijs met versnellingen over beschikt. Zo is het veilig en eenvoudig om een tas mee te nemen of andere spullen veilig te vervoeren.

Voor kinderen van 7 tot 9 jaar

Een grijze transportfiets 22 inch met versnellingen kan aangeschaft worden voor kinderen die 7 jaar worden. Daarna fietst uw kind meerdere jaren met veel plezier op een 22 inch transportfiets grijs met versnellingen. Dat is gegarandeerd het geval als u besluit om samen met uw kind een keuze te maken uit het aanbod met 22 inch transportfietsen grijs met versnellingen. De fietsen beschikken over een zadel en stuur die in hoogte verstelbaar zijn.

> Terug naar de 22 inch transportfietsen

Alle pluspunten

Bij Fietsenopfietsen.nl bent u verzekerd van een voordelige prijs, snelle levering en gratis verzending. Betaal de prijs die u ziet zonder nog rekening te hoeven houden met verzendkosten van de transportfiets 22 inch grijs met versnellingen. De bezorging van transportfietsen 22 inch grijs met versnellingen kan morgen al uitgevoerd worden. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Verder is er een mogelijkheid tot achteraf betalen.

> Alle goedkope transportfietsen