Sorteren op:

Grijze transportfietsen 28 inch met versnellingen

Grijze transportfietsen 28 inch met versnellingen zijn enorm populair onder zowel jongeren als volwassenen. Het is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
dan ook niet voor niets dat Fietsenopfietsen.nl een grote diversiteit biedt in uitvoeringen van 28 inch transportfietsen grijs met versnellingen voor zowel dames als heren. Niet alleen de tint grijs varieert, maar ook de wijze waarop het design en details zijn uitgevoerd. Door de verscheidenheid kunt u met uw wensen rekening houden bij het uitkiezen van een 28 inch transportfiets grijs met versnellingen.

Er zijn uiteraard overeenkomstige kenmerken te zien als u het aanbod met transportfietsen 28 inch grijs met versnellingen bekijkt. Dat is namelijk dat er op elke transportfiets 28 inch grijs met versnellingen een voordrager is gemonteerd. Het spreekt wellicht voor zich dat u zo gemakkelijk een tas of andere spullen kunt meenemen. Het hangt van het model af of er ook sprake is van een bagagedrager.

Transportfiets 28 inch grijs met versnellingen: extra comfort

Een grijze transportfiets 28 inch grijs met versnellingen zorgt standaard voor extra comfort. De 28 inch transportfietsen grijs met versnellingen bieden namelijk de mogelijkheid om het niveau van de zwaarte van het trappen te bepalen. Zo trapt u naar keuze zwaarder of lichter afhankelijk van de weersomstandigheden en andere factoren. Het is overigens heel eenvoudig om tijdens het fietsen op een grijze transportfiets 28 inch met versnellingen over te schakelen naar een andere trapweerstand.

> Toch een andere goedkope transportfiets 28 inch?

Snel verzonden, snel in huis

Gratis verzending is van toepassing op het complete assortiment dat Fietsenopfietsen.nl beschikbaar heeft. Dat houdt dan ook in dat u bij de toch al voordelige prijs van de transportfiets 28 inch grijs met versnellingen geen extra kosten hoeft te rekenen voor verzending. De transportfietsen 28 inch grijs met versnellingen worden bovendien direct vanuit voorraad aangeboden, zodat het mogelijk is om de fiets al binnen 24 uur te ontvangen.

> Goedkope transportfiets kopen? Bekijk het aanbod