Sorteren op:

Groene transportfietsen dames: gratis verzending!

Groene transportfietsen dames zijn bij Fietsenopfietsen.nl in een divers aanbod vertegenwoordigd. Dat betekent dat u de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

14 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

14 producten in totaal

Filteren
per pagina
keuze wordt geboden uit een assortiment met dames transportfietsen groen die in meerdere designs en groentinten beschikbaar zijn. Bij de keuze voor een dames transportfiets groen kunt u bijvoorbeeld een voorkeur hebben voor mintgroen of voor een meer matte of stoere groene kleur.

De diversiteit in designs van de transportfietsen dames groen heeft onder meer betrekking op bijvoorbeeld de zadels. Die zijn overigens stuk voor stuk comfortabel, maar kunnen net even een andere vorm hebben. Het gaat uiteraard om details, want de transportfiets dames groen heeft qua standaard ontwerp altijd een voordrager. Dat is namelijk het authentieke element van deze speciale fiets. De voordrager biedt u uiteraard het gemak van het meenemen van spullen of tassen voorop de fiets.

Ook voor meiden in de tienerleeftijd

Een groene transport dames is tevens geschikt voor meiden in de tienerleeftijd. Afhankelijk van de leeftijd zijn er 26 inch en 28 inch damesfietsen van dit fietstype beschikbaar. Het grootste aanbod in deze categorie betreft dames transportfietsen groen met wielmaat 28 inch. Meiden vanaf ongeveer 12 jaar kunnen met de juiste lengte al op een dames transportfiets groen fietsen met 28 inch als wielmaat. De matentabel voor wielmaten is overigens gemakkelijk te raadplegen.

> Liever een andere transportfiets kopen?

Geen extra kosten voor bezorging

De transportfietsen dames groen verzenden wij gratis. U betaalt geen extra verzendkosten voor het bezorgen van een transportfiets dames groen. Dat is een service die deel uitmaakt van nog meer voordelen waar u van profiteert. U profiteert namelijk eveneens van de snelle bezorging, want wij leveren uit voorraad. Bestelt u voor 13.00 uur? Dan krijgt u de bestelling morgen. Verder is het zo dat wij standaard de mogelijkheid bieden om vooraf of achter de rekening te betalen.

> Terug naar het aanbod: transportfiets dames