Sorteren op:

Groene damesfiets met versnelling: tot 40% voordeel!

U kunt bij het kopen van een groene damesfiets met versnelling een keuze maken uit een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

20 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

20 producten in totaal

Filteren
per pagina
aanbod met hippe uitvoeringen. Het eigentijdse design is standaard aanwezig bij de groene damesfietsen met versnelling, maar uiteraard is er sprake van variatie in de uitstraling. Bovendien is er daarnaast nog sprake van verschil in de tint van een groene damesfiets met versnelling. Zo zijn er uitvoeringen in de kleur mintgroen en zijn er ook modellen in andere groentinten beschikbaar.

Damesfietsen groen met versnelling worden met wielmaat 28 inch aangeboden en zijn al geschikt voor meiden vanaf 12 jaar als deze een lengte hebben van 145 centimeter. Uiteraard richt het aanbod zich gelet op de wielmaat vooral op volwassen van uiteenlopende lengtes. Het is dan ook zo dat het zadel en het stuur van een damesfiets groen met versnelling altijd in hoogte is te verstellen.

Damesfiets groen met versnelling: gratis verzending

Een groene damesfiets met versnelling biedt u standaard tijdens iedere fietstocht weer extra gemak. Dat kan verklaard worden uit het gegeven dat de groene damesfietsen met versnelling de mogelijkheid bieden om zwaar of licht te trappen. Afhankelijk van de weersomstandigheden of van de afstand die moet worden afgelegd, kiest u altijd het ideale niveau van de trapweerstand tijdens het fietsen op een groene damesfiets met versnelling.

> Ook onze andere damesfietsen bekijken?

Versnellingen met verschillende niveaus

Damesfietsen groen met versnelling kunnen over een verschillend aantal niveaus beschikken. Standaard kan er sprake zijn van drie versnellingen, maar u kunt ook de keuze maken voor een damesfiets groen met meer versnellingen. Het is maar net waar u de voorkeur aangeeft en met welk doel u de fietst aanschaft. Wij bezorgen de fiets overigens binnen een dag als u voor 13.00 uur bestelt op een werkdag. Daar komt bij dat er geen extra kosten voor verzending berekend worden.

> Bekijk ook onze dames transportfietsen!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.