Sorteren op:

Groene elektrische herenfietsen: gratis verzending!

Groene elektrische herenfietsen beschikken over het unieke kenmerk dat er ondersteuning wordt geboden tijdens het fietsen. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Dat zorgt uiteraard voor extra gemak en voor groot comfort op een groene elektrische herenfiets. De trapondersteuning zorgt ervoor dat de groene elektrische herenfietsen ideaal zijn om lange afstanden te fietsen.

Er hoeft geen extra inspanning geleverd te worden tijdens het fietsen op een elektrische herenfiets groen bij het overbruggen van lange afstanden. Bovendien kunnen elektrische herenfietsen groen ook prima als alternatief voor een auto worden gebruikt. Er zijn steeds meer mensen die de keuze maken om een fiets aan te schaffen met elektrische trapondersteuning. Dat zijn allang niet meer alleen ouderen of personen met lichamelijke klachten, want ook de jongere doelgroep maakt steeds vaker de keuze voor comfort en gemak op de fiets.

Elektrische herenfiets groen met trapondersteuning

Een groene elektrische herenfiets beschikt over bepaalde eigenschappen, waar u rekening mee kunt houden bij het maken van een keuze. De actieradius kan bijvoorbeeld van belang zijn. Dat is het aantal kilometer dat u kunt fietsen met een volledig opgeladen accu. De actieradius kan variëren. Dat geldt ook voor het type accu van de groene elektrische herenfietsen net zoals dat er met nog meer specifieke eigenschappen rekening gehouden kan worden. Bijvoorbeeld met het aantal versnellingen van een groene elektrische herenfiets.

> Bekijk het gehele assortiment goedkope elektrische fietsen!

Morgen in huis? Bestel dan voor 13u!

De verzending van de elektrische herenfiets groen is overigens gratis, want er worden geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt bovendien rekening houden met een snelle levering. De elektrische herenfietsen groen zijn op voorraad en kunnen op de dag van de bestelling al gereed worden gemaakt voor verzending. Zo kunt u morgen al over de fiets beschikken als de bestelling geplaatst wordt voor 13.00 uur. Het voldoen van de rekening kan bij de bestelling of achteraf gedaan worden.

> Alle goedkope herenfietsen bekijken?