Sorteren op:

Groene herenfietsen zonder versnelling: 10 - 40% korting

Fietsen zonder versnelling zijn ontzettend praktisch. Versnellingen zijn namelijk één van de kwetsbaarste onderdelen van een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
fiets en gaan erg snel kapot. En dat terwijl je ze in Nederland eigenlijk bijna niet gebruikt. Deze herenfietsen in het groen zonder versnelling zijn daarom bijvoorbeeld ideaal om in de stad te gebruiken. In grote steden kun je je sowieso vaak het snelste verplaatsen door de fiets te pakken. Je komt daardoor niet in de file en in Nederland ligt er een fantastisch netwerk van fietspaden. Met de fiets kun je overal komen en het kost je bovendien geen cent. Een groene fiets is net even wat anders en het is tegelijkertijd een tijdloze kleur. De fietsen zijn gemaakt van duurzame materialen en ze trappen lekker licht. Daardoor kun jij wel even vooruit met een groene herenfiets zonder versnellingen.

Groene herenfiets zonder versnellingen hebben talloze voordelen

Versnellingen hoef je in Nederland eigenlijk nooit te gebruiken en je loopt alleen maar de kans dat ze kapot gaan. Je ziet daarom steeds meer moderne fiets modellen zonder versnellingen. Mensen hebben graag een betrouwbaar en degelijk vervoermiddel die bijna niet kapot kan. Speciaal voor deze mensen zijn er herenfietsen met een groene kleur zonder versnellingen. Fietsen heeft sowieso al veel voordelen ten opzichte van het openbaar vervoer of reizen met de auto. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Het is gezond omdat je in beweging bent
  • Het is goed voor het milieu omdat er geen schadelijke gassen vrijkomen
  • Het is goedkoop
  • Je komt nooit in de file
  • Je hoeft geen rekening te houden met schema’s van het openbaar vervoer

> Fietstas kopen: Verzending binnen 24 uur!

Tips om ervoor te zorgen dat je fiets niet gestolen wordt

Als je net een nieuwe fiets voor heren in het groen zonder versnellingen hebt aangeschaft wil je natuurlijk voorkomen dat die gestolen wordt. Er zijn gelukkig mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw fiets geen makkelijke prooi wordt voor dieven. Het is vanzelfsprekend dat je een goed slot op je fiets moet hebben. Op gevaarlijke plaatsen met veel diefstal is één slot meestal niet genoeg. Een fiets die alleen op slot staat met een slot door het wiel wordt eenvoudig opgepakt en in een bestelbusje gegooid. Zorg er daarom voor dat je fiets altijd aan een onverplaatsbaar voorwerp vast te maken met een tweede slot. Uiteraard helpt het ook om je fiets zoveel mogelijk binnen te zetten. Een derde tip is om je postcode en huisnummer in het frame te laten monteren. Dit kan ervoor zorgen dat je fiets een stuk makkelijker terug te vinden is als hij toch gestolen wordt.

> Verzending = gratis: Bestel nu een Popal kinderfiets!