Sorteren op:

Groene jongensfiets 14 inch met sportief design

U zoekt een groene jongensfiets 14 inch? Fietsenopfietsen.nl heeft het grootste aanbod met fietsen voor kinderen Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
beschikbaar. U kunt bij ons dan ook gegarandeerd slagen in uw zoektocht naar een leuke groene jongensfiets 14 inch. Deze wielmaat is ideaal voor kinderen vanaf een jaar of 3 en er kan afhankelijk van de lengte tot het vijfde levensjaar op gefietst worden. Als uw zoon een lengte bereikt van ongeveer 105 centimeter, dan kan er overgestapt worden op een wielmaat groter. De groengekleurde fiets die wij voor jongens vanaf 3 jaar beschikbaar hebben is uitgevoerd in een sportief model met leuke details.

Jongensfiets groen 14 inch bestellen zonder transportkosten

 U profiteert van meerdere voordelen als u besluit een jongensfiets groen 14 inch bij ons te bestellen. In de eerste plaats hanteren wij aantrekkelijke prijzen en in de tweede plaats kunt u de bestelling plaatsen zonde rekening te hoeven houden met eventuele transportkosten. De verzending wordt namelijk altijd standaard geregeld door Fietsenopfietsen.nl. Wist u dat wij ook een snelle leverservice hebben voor vroege bestellingen? Wij kunnen namelijk morgen al zorgen voor de levering van de jongensfiets in wielmaat 14 inch als u voor 12.00 uur de bestelling afrondt. Voor latere bestellingen geldt slechts een werkdag langer wachttijd. Betalen mag bij Fietsenopfietsen.nl tijdens het bestellen, maar ook achteraf. Fietsenopfietsen.nl biedt u de beste voordelen en een lage prijs, zodat u altijd profiteert. Maak daarom uw keuze uit het aanbod en bestel de leukste jongensfiets voor uw zoon meteen online.