Sorteren op:

Groene jongensfiets 20 inch voor leeftijdscategorie 6 – 8 jaar

Een groene jongensfiets 20 inch is natuurlijk altijd beschikbaar in het assortiment van Fietsenopfietsen.nl. Wij bieden Lees door

Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
in de leeftijdscategorie van 6 tot 8 jaar een groot aantal fietsen voor jongens aan in de meest uiteenlopende moderne en klassieke kleuren. Uiteraard behoort een groene jongensfiets 20 inch daar ook toe en wordt daarbij zelfs nog een keuze geboden tussen verschillende modellen. Het praktische is bovendien dat het stuur en zadel te verstellen zijn. Jongens in de leeftijdscategorie van 6 tot 8 jaar kunnen namelijk snel groeien en dan is het prettig dat het zadel en het stuur op de goede lengte kunnen worden afgestemd.

Jongensfiets groen 20 inch vroeg bestellen is morgen al geleverd

Fietsenopfietsen.nl hanteert altijd snelle levertijden en dat wordt onder meer mogelijk gemaakt door de ruime fietsvoorraad waaruit geput kan worden. Voor hele vroege bestellingen geldt zelfs dat de jongensfiets groen 20 inch morgen al bij u voor de deur kan staan. Het enige wat daarvoor nodig zal zijn, is de bestelling voor 12.00 uur te plaatsen en af te ronden. Dat is een snelle bezorgtijd en bovendien profiteert u daarbij ook nog eens van de gratis verzending die overigens voor alle fietsen in ons aanbod geldt. U krijgt in het bestelproces de keuze maken om meteen online af te rekenen, zodat u vooraf betaalt. Het is echter bij ons ook mogelijk om de keuze te maken om pas na bezorging van de bestelde fiets de betaling te verrichten.