Sorteren op:

Groene jongensfiets 26 inch in diverse prijsklassen

Als u een groene jongensfiets 26 inch gaat kopen bij Fietsenopfietsen.nl dan kunt met meer aspecten Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dan alleen de kleur rekening houden. Bijvoorbeeld met de prijs en het model. Wij hebben voor jongens in de leeftijd van 10 tot 14 jaar verschillende modellen beschikbaar in de kleur groen en bovendien ook nog eens in diverse prijsklassen. Zo kunt u desgewenst prijsbewust op zoek gaan naar een geschikte groene jongensfiets 26 inch. U kunt onder meer de keuze maken voor een stoere fiets met een sportief design of voor een echte mountainbike kiezen van het merk Altec in het model Ravenger. De kleur groen wordt overigens gecombineerd met andere kleuren.

Jongensfiets groen 26 inch wordt altijd gratis verzonden

Bij het maken van een keuze kunt u ook de specificaties doornemen, zodat een complete indruk van de jongensfiets groen 26 inch wordt verkregen. Bij Fietsenopfietsen.nl verloopt het bestelproces heel eenvoudig in een paar stappen. Aan het einde krijgt u de gelegenheid om te kiezen op welke wijze u wenst te betalen. Bij het vooraf betalen krijgt u onder meer de gelegenheid om voor PayPayl, iDeal of een creditcard te kiezen. Er wordt echter ook een optie geboden om achteraf te betalen. Dat kan namelijk bij ons en ook dan zal de fiets gratis naar het opgegeven adres worden verzonden. Voor vroege bestellers geldt dat wij de fiets morgen al kunnen bezorgen. Dan dient de bestelling alleen wel voor 12.00 uur door Fietsenopfietsen.nl ontvangen te zijn.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.