Sorteren op:

Groene jongensfiets 16 inch kopen? Profiteer van flinke korting

Wilt u uw zoon verrassen met een nieuwe fiets en is groen zijn lievelingskleur? Dan zit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
u goed op deze pagina. Hier vindt u namelijk ons complete aanbod groene jongensfietsen in de maat 16 inch. Alle fietsen in ons aanbod zijn van uitstekende kwaliteit. En voor u als ouder erg gunstig: de fietsen worden stuk voor stuk met een aantrekkelijke korting verkocht. Voor een hoogwaardige fiets voor uw zoon hoeft u dus helemaal niet veel geld te betalen.

Bestelt u de groene jongensfiets 16 inch voor uw zoon vandaag nog voor 13:00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis. Dit betekent dat u uw zoon morgen al kunt verrassen met zijn gloednieuwe fiets.

Een groene jongensfiets 16 inch: hoge kwaliteit, veilig én opvallend

Wij verkopen enkel jongensfietsen van uitstekende kwaliteit. Koopt u een groene jongensfiets 16 inch in onze online shop, dan weet u zeker dat u uw zoon een goede fiets geeft. Hier kan hij niet alleen fijn op fietsen, maar ook honderd procent veilig.

Daar komt nog bij dat onze groene jongensfietsen lekker opvallend zijn. Dit is niet alleen leuk voor uw zoon – die graag de show steelt met zijn nieuwe fiets – maar ook prettig voor u als ouder. Met zijn groene jongensfiets 16 inch valt uw zoon namelijk lekker op in het verkeer.

Stappenplan: de fietsmaat van uw zoon berekenen

Weet u niet zeker of uw zoon een fiets van 16 inch nodig heeft? Dan is het goed om zijn fietsmaat te berekenen. Dit doet u door de volgende stappen te volgen:

  • Zet uw zoon recht tegen de muur aan.
  • Neem een meetlint of rolmaat en meet zijn lengte op. Goed om te weten: hij mag zijn schoenen aan houden. Op de fiets heeft hij deze namelijk ook aan.
  • Is uw zoon rond de 105 centimeter lang? Dan is zijn fietsmaat inderdaad 16 inch.

U kunt de fietsmaat van uw zoon ook berekenen met zijn kledingmaat. Bij de maat 16 inch horen de kledingmaten 103 tot en met 118. Valt de kledingmaat van uw zoon tussen deze maten? Dan weet u zeker dat fietsmaat 16 inch de juiste maat is voor hem.

> Koop online uw jongensfietsen 14 inch: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Tip: zet de nieuwe fiets van uw zoon goed op slot

Er zijn veel fietsendieven actief in Nederland. Zij stelen niet alleen fietsen van volwassenen, maar helaas ook de fietsen van kinderen. Wilt u dat uw zoon zo lang mogelijk plezier kan hebben van zijn groene jongensfiets 16 inch? Zet deze dan goed op slot.

> Vandaag besteld = verzonden binnen 24 uur: Bekijk onze 14 inch meisjesfietsen!