Sorteren op:

Groene kinderfietsen 22 inch: tot 40% korting!

Groene kinderfietsen 22 inch die in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl gepresenteerd worden, zijn standaard van een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
uitstekende kwaliteit. In de leeftijdsgroep van 7 tot 9 jaar waar de 22 inch kinderfietsen groen geschikt voor zijn, wordt er doorgaans vaak en veel gefietst. Bijvoorbeeld niet alleen naar school, maar ook in de buurt of naar de sportclub. Het is dan ook belangrijk om een keuze voor kwaliteit te maken bij de aanschaf van een 22 inch kinderfiets groen.

De kinderfietsen 22 inch groen die voor kinderen vanaf 7 jaar al geschikt zijn, beschikken altijd over een zadel en een stuur die verstelbaar zijn. Zo hoeft u niet direct weer een nieuwe fiets aan te schaffen als uw kind in één keer groter wordt. U kunt namelijk nadat uw kind de hoogte is ingeschoten de zadel en het stuur van de kinderfiets 22 inch groen hoger afstellen.

22 inch kinderfiets groen met gratis verzending

U profiteert van een optimale service bij de aanschaf van een groene kinderfiets 22 inch. De optimale service bestaat onder meer uit een snelle levering zonder dat daarvoor verzendkosten in rekening gebracht worden. De 22 inch kinderfiets groen kan binnen een dag geleverd worden als u voor 13.00 uur de aankoop heeft voltooid. Verder bieden wij standaard de optie bij de aanschaf van één van de 22 inch kinderfietsen groen om achteraf te betalen.

> Toch een andere kinderfiets 22 inch?

Stel de fiets af op de lengte en kledingmaat van uw kind!

U kunt echter natuurlijk ook online afrekenen als u de bestelling doet van een kinderfiets 22 inch groen. Die keuze is aan u. Mocht u nog twijfelen over de juiste maat dan kunt u altijd kijken in de matentabel of de kinderfietsen 22 inch groen voor uw kind gelet op de lengte geschikt zijn. U kunt dan kijken naar de kledingmaat van uw kind en naar de lengte.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen!