Sorteren op:

Groene kinderfietsen 24 inch met versnellingen: gratis verzending

Groene kinderfietsen 24 inch met versnellingen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Er zijn dan ook zowel Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
geschikte 24 inch kinderfietsen groen met versnellingen voor jongens als voor meiden beschikbaar. Dat hoeft overigens niet te betekenen dat het hier gaat om hetzelfde model 24 inch kinderfiets groen met versnellingen, want het assortiment is divers en verschillend voor jongens en meiden.

De kinderfietsen 24 inch groen met versnellingen voorzien uiteraard in extra gemak. Bij het maken van een keuze voor een kinderfiets 24 inch groen met versnellingen wordt uiteraard wel aangeraden om met het gebruiksdoel rekening te houden. Zo zijn er fietsen voor kinderen die speciaal ontworpen zijn voor alledaags gebruik en zijn er uitvoeringen die voor sportief en recreatief gebruik zijn ontwikkeld. Daar kunt u dan ook rekening mee houden door bijvoorbeeld de eigenschappen te bekijken.

24 inch kinderfiets groen met versnellingen: tot 40% korting

Het is gemakkelijk om een keuze te maken voor een groene kinderfiets 24 inch met versnellingen als uw kind 8 jaar is of binnenkort wordt. Nog belangrijker dan de leeftijd is de lengte. De 24 inch kinderfietsen groen met versnellingen zijn qua inchmaat namelijk afgestemd op jongens en meisjes die een lengte hebben bereikt van 130 centimeter. Als uw kind deze lengte heeft dan is een 24 inch kinderfiets groen met versnellingen een perfecte keuze.

> Bekijk ook eens een andere 24 inch kinderfiets!

Extra comfort en gemak!

De versnellingen van de kinderfietsen 24 inch groen bieden extra comfort en gemak. Het is namelijk heerlijk aangenaam fietsen op een kinderfiets 24 inch groen met versnellingen doordat er rekening gehouden kan worden met de afstand en de weersomstandigheden. Aan de hand daarvan kan uw kind namelijk tijdens het fietsen schakelen om lichter of zwaarder te trappen. Mocht u voor 13.00 uur de bestelling doorgeven dan regelen wij dat u de fiets morgen al in het bezit krijgt.

> Misschien zoekt u ook wel een kinderfiets 14 inch.