Sorteren op:

Groene kinderfietsen 22 inch met versnellingen: gratis verzending!

Groene kinderfietsen 22 inch met versnellingen bieden net even wat meer comfort tijdens het fietsen dan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
uitvoeringen die geen gelegenheid bieden om te schakelen tussen de trapweerstanden. Het is namelijk heel comfortabel om op een 22 inch kinderfiets groen met versnellingen te fietsen als er een lange fietstocht gemaakt wordt. Of als de 22 inch kinderfietsen groen met versnellingen vrijwel op dagelijkse basis gebruikt worden.

De kinderfietsen 22 inch groen met versnellingen bieden de gelegenheid om heel snel vooruit te komen. Door tijdens het fietsen op een kinderfiets 22 inch groen met versnellingen de trapweerstand in een zwaardere stand te zetten, worden er minder trapbewegingen gemaakt, maar gaat de fiets sneller vooruit. Dat is ideaal met de wind in de rug. Een lichtere stand is weer perfect als er sprake is van wind tegen.

22 inch kinderfiets groen met versnellingen voor kinderen van 7 tot 9 jaar

Een groene kinderfiets 22 inch met versnellingen is doorgaans geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar het hangt van de lichaamslengte van uw kind af of de wielmaat daarop is afgestemd. Uw kind kan bijvoorbeeld 6 jaar zijn en al een lengte hebben van 1.22 meter. In dat geval is het aanbod met 22 inch kinderfietsen groen met versnellingen ook al geschikt voor uw kind. Bij twijfel over de aanschaf van een 22 inch kinderfiets groen met versnellingen kunt u de tabel met inchmaten nog even raadplegen.

> Toch een andere goedkope kinderfiets 22 inch?

Kies de juiste maat!

Een kinderfiets 22 inch groen met versnellingen moet uiteraard niet te groot, maar zeker ook niet te klein worden aangeschaft. Voor alle kinderfietsen 22 inch groen met versnellingen is onze service van toepassing, waarbij er sprake is van gratis verzending. Binnen een dag kunnen wij de fiets van uw voorkeur al laten bezorgen met de keuze om vooraf of achter te betalen.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen!