Sorteren op:

Groene mamafietsen: tot 40% korting!

Groene mamafietsen zijn ideaal om kinderen op de fiets te vervoeren. Het is dan ook zo Lees door

Van laag naar hoog sorteren

18 producten in totaal

Filteren

18 producten in totaal

Filteren
dat elke groene mamafiets speciaal is ontworpen om het moeders zo gemakkelijk mogelijk te maken een kindje op de fiets mee te nemen. Of zelfs twee kindjes te vervoeren. De groene mamafietsen bieden namelijk zowel voorop als achterop de gelegenheid om een kinderzitje te bevestigen.

De mamafietsen groen zijn fantastisch in het dagelijks gebruik en zijn ook ideaal om zonder kinderen op te fietsen. Het comfort en gemak zijn in de basis namelijk altijd aanwezig, zodat het ook simpel is om bijvoorbeeld boodschappen op een mamafiets groen te doen. Aangezien wij meerdere modellen in het aanbod beschikbaar hebben, kunt u met uw eigen smaak qua design rekening houden. Bovendien kunt u de keuze maken om voor een uitvoering met of zonder versnellingen te kiezen.

Mamafiets groen: ideaal om kinderen te vervoeren

Het speciale ontwerp van een groene mamafiets vormt de basis voor de unieke eigenschappen die eraan toegevoegd zijn. Er is rekening gehouden met het veiligheidsaspect en met comfort. De ruime instap van de groene mamafietsen maakt het gemakkelijk en veilig om met een kind in het kinderzitje op te stappen. Er is meer dan voldoende beenruimte doordat het stuur wat hoger is geplaatst en breed is. Bovendien biedt een groene mamafiets meer stabiliteit met de stevige standaard en zorgt eventuele stuurblokkering ervoor dat het stuur niet kan omklappen.

> Bekijk alle goedkope mamafietsen!

Overweeg een voordrager!

Er zijn op de echte mamafietsen groen dan ook meerdere unieke kenmerken van toepassing. Daarnaast zijn er uitvoeringen van de mamafiets groen die over andere eigenschappen beschikken. Als uw kindje bijvoorbeeld de leeftijd heeft om achterop te zitten, kan het handig zijn dat er sprake is van een voordrager. Hierop kunt u een mand of fietskrat plaatsen. Deze hebben wij eveneens beschikbaar voor damesfietsen met een voordrager.

> Toch een andere damesfiets uitzoeken?

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.