Sorteren op:

Groene meisjesfietsen 20 inch: korting tot 40%

Groene meisjesfietsen 20 inch worden door Fietsenopfietsen.nl met een eigentijds design aangeboden. Dat betekent dat u Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
voor uw dochter een 20 inch meisjesfiets groen kunt uitkiezen die modern en trendy is. Dat is ook op de leeftijd van 6 tot 8 jaar al van belang voor meisjes. Het aanbod met 20 inch meisjesfietsen groen sluit daar dan ook op aan. Uiteraard zijn de praktische aspecten eveneens van belang naast de uitstraling en stijl.

Praktisch gemak is vooral handig als uw dochter op de fiets naar school gaat of naar een vereniging. Dan kunt u denken aan een bagagedrager met snelbinders om een tas veilig op mee te nemen. Het is echter ook mogelijk om uit het aanbod met meisjesfietsen 20 inch groen een fiets te kiezen die vooral gebruikt wordt om in de vrije tijd op te fietsen. Zo is er voor elk gebruiksdoel wel een perfecte meisjesfiets 20 inch groen beschikbaar.

Meisjesfiets 20 inch groen goedkoop en met gratis verzending

Als u besluit om een groene meisjesfiets 20 inch aan te schaffen bij Fietsenopfietsen.nl dan kunt u op voordelige prijzen rekenen. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit voor een zo scherp mogelijk prijs te leveren. Daar komt nog bij dat alle 20 inch meisjesfietsen groen geleverd worden met gratis verzending. U hoeft dan ook geen verzendkosten te betalen voor het laten thuis bezorgen van een 20 inch meisjesfiets groen.

> bekijk alle 20 inch meisjesfietsen

Bekijken & vergelijken

Weet u waar de voorkeur van uw dochter naar uitgaat als het gaat om het kopen van een nieuwe meisjesfiets 20 inch groen? Als dat niet het geval is dan kunt u overwegen om samen het aanbod te bekijken en een vergelijking te maken. Dan is succes in elk geval verzekerd en heeft u straks een tevreden kind dat comfortabele kan fietsen op een van de meisjesfietsen 20 inch groen.

> bekijk alle meisjesfietsen

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.