Sorteren op:

Groene meisjesfietsen 22 inch: meisjes vanaf 7 jaar

De groene meisjesfietsen 22 inch in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl zijn stuk voor stuk van een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uitstekende kwaliteit. Dat komt doordat wij in het assortiment de beste fietsmerken presenteren. Zo kunt u bijvoorbeeld een 22 inch meisjesfiets groen van het merk Popal aanschaffen. Dat staat garant voor jaren fietsplezier met een groot comfort en gemak. De 22 meisjesfietsen groen hebben bovendien een aantrekkelijk design en zijn speciaal ontwikkeld voor meisjes vanaf 7 jaar.

De zadels en sturen van de meisjesfietsen 22 inch groen kunnen in hoogte versteld worden. Dit in combinatie met de kwaliteit zorgt ervoor dat uw dochter er tot de leeftijd van ongeveer 9 jaar op kan fietsen. Uiteraard speelt de lengte van uw dochter daarbij een rol. Bij twijfel kunt u altijd even in de matentabel kijken. Op basis van de kledingmaat of lengte kan dan gekeken worden of de aanschaf van een meisjesfiets 22 inch groen voor uw dochter de beste keuze is.

22 inch meisjesfiets: bekijk de uitgebreide specificaties

U kunt samen met uw dochter kijken welke groene meisjesfiets 22 inch het meeste aanspreekt en praktisch is voor het beoogde gebruiksdoel. Dat is niet alleen leuk en gezellig, maar garandeert ook een tevreden dochter. Van alle 22 inch meisjesfietsen groen is een uitgebreide beschrijving van de eigenschappen beschikbaar en natuurlijk kunt u ook de afbeeldingen goed bekijken en vergelijken.

> Liever een andere meisjesfiets? Klik op de link.

Ruim voorradig

Bent u er samen uitgekomen? Dan kunt u direct de meisjesfiets 22 inch groen van uw voorkeur bestellen. Wij bezorgen vanuit voorraad en dat kan morgen al zijn als u de 22 inch meisjesfiets groen vandaag voor 13.00 uur bestelt. Wij betalen de verzendkosten, want voor het complete assortiment is gratis verzending van toepassing. U kunt de rekening naar keuze meteen voldoen of wachten totdat u de fiets in ontvangst heeft genomen.