Sorteren op:

Groene meisjesfietsen 24 inch: meiden vanaf 8 jaar

Alle groen meisjesfietsen 24 inch zijn op basis van de inchmaat geschikt voor meiden vanaf 8 Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
jaar. Bij het besluit om een van de 24 inch meisjesfietsen groen te kopen, kunt u erop rekenen dat de fiets meerdere jaren dienst kan doen. Het is namelijk zo dat een 24 inch meisjesfiets groen door meiden in de leeftijdsklasse van 8 tot 12 jaar gebruikt kan worden. Dat heeft alles te maken met de lengte van kinderen in deze leeftijdsgroep en de inchmaat.

Dat er inderdaad ook na een groeispurt nog gefietst kan worden op een meisjesfiets 24 inch groen komt doordat het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar zijn. Op het moment dat uw dochter ineens langer is geworden dan is het tijd om het zadel en het stuur te verhogen. Op die manier kan namelijk weer de perfecte fietshouding aangenomen worden. Voor alle meisjesfietsen 24 inch groen geldt dat het zadel en het stuur in hoogte aangepast kunnen worden.

Meisjesfiets 24 inch groen met gratis verzending en morgen al in huis

Bij het bestellen van een groene meisjesfiets 24 inch geldt dat er standaard gratis verzending wordt geboden. Bovendien is het zo dat als u voor 13.00 uur de bestelling doet u de 24 inch meisjesfiets groen morgen al in huis heeft. Vooraf of achteraf betalen, zijn de twee opties die geboden worden voor het bestellen van een van de 24 inch meisjesfietsen groen.

Terug naar > 24 inch meisjesfiets

Bekijk de productspecificaties

Voordat het zover is dat u een bestelling plaats, heeft u natuurlijk uitgebreid het aanbod met meisjesfietsen 24 inch groen bekeken. Heeft uw dochter ook gezien welke mogelijkheden er zijn? Wij raden namelijk aan om samen met uw dochter een meisjesfiets 24 inch groen uit te kiezen. Uw dochter van 8 jaar of ouder heeft namelijk zelf een persoonlijke voorkeur en door haar er bij te betrekken, worden teleurstellingen voorkomen.

Terug naar > alle meisjesfietsen

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.