Sorteren op:

Groene moederfietsen: tot 40% korting!

Het leuke van het aanbod van groene moederfietsen is dat er sprake is van verschillende tinten Lees door

Van laag naar hoog sorteren

26 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

26 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
groen. Dat betekent onder meer dat er groene moederfietsen in een wat fellere kleur beschikbaar zijn, maar ook in minder felle tinten, zoals mintgroen. Als u een expliciete voorkeur heeft voor een groene moederfiets kunt u zelfs nog met de tint rekening houden als u een keuze maakt uit ons aanbod.

De moederfietsen groen hebben de kleur afgezien van de tint uiteraard als overeenkomstig kenmerk, maar er is meer. Iedere moederfiets groen in ons aanbod is van de beste kwaliteit en staat dan ook garant voor een lange levensduur. Dat betekent dat u er vele jaren op kunt fietsen zonder dat aan comfort, gemak of kwaliteit wordt ingeboet. U maakt dan ook een uitstekende keuze door bij Fietsenopfietsen.nl uw aankoop te doen.

Moederfiets groen voor ultiem gemak en optimaal comfort

Een groene moederfiets staat garant voor ultiem gemak en optimaal comfort. Niet alleen tijdens het opstappen dat door de lage opstap van de groene moederfietsen heel gemakkelijk gaat. Ook tijdens het fietsen op een groene moederfiets ervaart u telkens weer hoe aangenaam en prettig het is om erop te fietsen. Als de fiets dan ook nog eens over versnellingen beschikt, is het nog eenvoudiger om door weer en wind lange of korte afstanden te fietsen.

> Bekijk de andere moederfietsen!

Vandaag voor 13u besteld, morgen in huis!

Een moederfiets groen is ideaal voor moeders met jonge kinderen die gemakkelijk meegenomen kunnen worden op deze fiets. Zelfs als uw kinderen uit de fietszitjes gegroeid zijn en zelf kunnen fietsen, bieden de moederfietsen groen nog altijd een groot comfort. Dat verdwijnt namelijk niet, maar is in de basis altijd aanwezig. Weet u dat wij de damesfiets van uw keuze al binnen een dag met gratis verzending kunnen leveren en dat u achteraf mag betalen?

> Een andere damesfiets kopen?