Sorteren op:

Groene omafietsen 22 inch: gratis bezorgd in 24u

Groene omafietsen 22 inch zijn perfect om uw kind meerdere jaren op te laten fietsen. Dat Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kan namelijk al vanaf een leeftijd van 7 jaar. Ook daarna fietst uw dochter meerdere jaren nog comfortabel en aangenaam op de 22 inch omafiets groen. Als uw kind ineens langer wordt, dan wordt de mogelijkheid geboden voor het verstellen van het zadel en het stuur. Dat is van toepassing op alle 22 inch omafietsen groen.

Doorgaans zijn de omafietsen 22 inch groen geschikt tot een leeftijd van een jaar of 9. De lengte van uw kind speelt daarbij uiteraard de belangrijkste rol. Als uw kind deelneemt aan het verkeer is het belangrijk om ook voor veiligheidsmaatregelen te zorgen. Bijvoorbeeld door uw kind tijdens het fietsen op een omafiets 22 inch groen een fietshelm te laten dragen. Wij hebben fietshelmen in het aanbod beschikbaar.

22 inch omafiets groen: ruim op voorraad

Wij hechten waarde aan een klantgerichte service. Dat is een reden dat u de groene omafiets 22 inch al binnen 24 uur geleverd kunt krijgen. De 22 inch omafietsen groen zijn namelijk voorradig. Een ander onderdeel van onze klantgerichte service is dat u geen verzendkosten hoeft te betalen voor het aan huis laten bezorgen van de 22 inch omafiets groen. Verder wordt bij de bestelling de keuze geboden ten aanzien van de wijze van betaling.

> Terug naar alle 22 inch omafietsen

Mogelijkheid: achteraf betalen

Indien u namelijk liever niet meteen de betaling voldoet van de omafiets 22 inch groen voldoet bij de bestelling dan hebben wij een alternatief. Voor het bestellen en betalen van omafietsen 22 inch groen bieden wij namelijk de mogelijkheid de rekening achteraf te voldoen. Dus pas nadat u de bestelling thuis in ontvangst heeft genomen. Voor de bezorging binnen een dag geldt dat het bestelproces voor 13.00 uur afgerond dient te zijn.

> Terug naar alle omafietsen