Sorteren op:

Groene omafietsen 24 inch: gratis verzending

Groene omafietsen 24 inch zijn qua kleur een moderne uitvoering van het klassieke model dat doorgaans Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
zwart is. De kleur van de 24 inch omafietsen groen bepaalt dan ook het trendy en extra hippe karakter. Het voordeel van de 24 inch omafiets groen is dat deze er niet alleen geweldig uitziet, maar tevens het hoogste comfort biedt om alle dagen op te fietsen.

Het hoogste comfort wordt onder meer geboden doordat uw kind vrijwel rechtop de omafiets 24 inch groen zit. Dat komt doordat het frame naar boven is geboden en het brede stuur wat hoger is geplaatst dan bij een standaard fiets. De omafietsen 24 inch groen bieden door deze optimale zithouding meer comfort en bovendien ook meer stabiliteit. De zithouding zorgt er ook voor dat er een goed overzicht op de omgeving wordt geboden. Dat is zeker in het verkeer van groot belang.

24 inch omafiets groen: leeftijdsklasse 8 tot 12 jaar

U kunt voor uw dochter al een groene omafiets 24 inch kopen als de leeftijd van 8 jaar is bereikt. Doordat de 24 inch omafietsen groen over een uitstekende kwaliteit beschikken en het stuur en het zadel in hoogte zijn te verstellen, kan uw dochter er meerdere jaren op fietsen. Na een groeispurt is het heel gemakkelijk om het stuur en het zadel van de 24 inch omafiets groen op de nieuwe lengte af te stemmen.

> bekijk alle omafietsen

Maak samen een keuze?

U kunt eventueel samen met uw dochter een keuze maken uit het aanbod met omafietsen 24 inch groen of dit zelf doen als het kopen van de fiets een verrassing is. De omafiets 24 inch groen waar de uiteindelijke keuze opvalt, kan in ieder heel snel in uw bezit zijn. Bestelt u namelijk vandaag voor 13.00 uur dan is de levering morgen met gratis verzending.

> terug naar de 24 inch omafiets