Sorteren op:

Groene omafietsen 24 inch met versnellingen: Levering = gratis

Groene omafietsen 24 inch met versnellingen hebben een klassiek ontwerp, maar zijn door de kleur net Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
even wat hipper en moderner. Het is dan ook heel begrijpelijk dat hippe meiden in de leeftijd vanaf 8 jaar graag de keuze maken voor een 24 inch omafiets groen met versnellingen. Daar komt nog bij dat de 24 inch omafietsen groen met versnellingen een design hebben dat altijd populair blijft.

De omafietsen 24 inch groen met versnellingen zijn een blijvende trend in het straatbeeld. Aangezien een omafiets 24 inch groen met versnellingen meerdere jaren van pas komt, is het dan ook een prima keuze. Dat de fiets meerdere jaren gebruikt kan worden, is af te leiden uit de inchmaat die afgestemd is op de leeftijdsklasse 8 tot 12 jaar. Het zadel en het stuur kunnen in de jaren versteld worden in hoogte indien uw dochter ineens groeit.

Extra comfort met versnellingen

Een groene omafiets 24 inch met versnellingen heeft een groot voordeel. Dat is dat het altijd aangenaam is om te fietsen op een 24 inch omafiets groen met versnellingen. De 24 inch omafietsen groen met versnellingen bieden namelijk tijdens het fietsen de gelegenheid de trapweerstand te veranderen naar een lichtere of zwaardere trapbeweging. Er kan op elk gewenst moment worden geschakeld.

> terug naar de categorie omafietsen

Pluspunt

Maakt u samen met uw dochter een keuze uit het aanbod van omafietsen 24 inch groen met versnellingen? Dat wordt wel aangeraden, omdat u er dan van verzekerd bent dat uw dochter ook echt tevreden is met de aankoop van de omafiets 24 inch groen met versnellingen. U kunt morgen al naar de levering van de fiets uitkijken als u de bestelling voor 13.00 uur op een werkdag doet. Wij rekenen overigens geen verzendkosten.

> terug naar de omafietsen 24 inch