Sorteren op:

Groene omafiets 28 inch met versnellingen: tot 40% korting

Bij groene omafietsen 28 inch met versnellingen kan de gedachte aan een knalgroene kleur opdoemen. Knalgroen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren

15 producten in totaal

Filteren
zijn de 28 inch omafietsen groen met versnellingen echter niet. De tint van de 28 inch omafiets groen met versnellingen die wij beschikbaar hebben, is namelijk heel fraai en bijzonder. Er zijn overigens meerdere uitvoeringen in deze kleuroptie beschikbaar, zodat u ook nog een ruime keuze heeft qua design en unieke kenmerken.

De kleur van de omafietsen 28 inch met versnellingen spreekt u waarschijnlijk aan, maar het is natuurlijk ook prettig om te weten dat het met de kwaliteit, comfort en gemak goed zit. Daar bent u in elk geval van verzekerd als u de keuze maakt uit het beschikbare aanbod met omafietsen 28 inch groen met versnellingen. Wij hebben uitsluitend kwaliteitsfietsen in het assortiment opgenomen van de beste fietsfabrikanten.

28 inch omafietsen groen met versnellingen: gratis thuisbezorgd

Een groene omafiets 28 inch met versnellingen vormt de basis voor dagelijks comfort op de fiets. Fietst u vaak korte afstanden of maakt u dagelijks lange fietstochten? De 28 inch omafietsen groen met versnellingen zijn voor allerlei fietssituaties geschikt. Het aangename aspect van de 28 inch omafiets groen met versnellingen is dat u zelf bepaald of u tijdens het fietsen licht, standaard of zwaarder moet trappen. Het schakelen verloopt heel soepel en u kunt de weerstand van de trappers aan de weersomstandigheden aanpassen.

> Koop vandaag uw 28 inch omafiets.

Vandaag voor 13u besteld, morgen in huis

De omafietsen 28 inch groen met versnellingen zijn beschikbaar om direct verzonden te worden. In de praktijk houdt dit in dat als u voor 13.00 uur uw wensen doorgeeft en de bestelling afrond van de omafiets 28 inch groen met versnellingen u de volgende dag al kunt uitkijken naar de komst van de bestelling. Een bestelling die wij overigens zonder verzendkosten bij u thuis bezorgen.

> Omafietsen kopen? Bekijk het gehele assortiment