Sorteren op:

Groene snelle fietsen: altijd een lage prijs

Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets dan wil je natuurlijk een goede deal Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
maken. Je wilt een fiets van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Je bent hier aan het goede adres als je een nieuwe snelle fiets in het groen wilt hebben. Alle fietsen die hier worden aangeboden zijn zeer scherp geprijsd. Bovendien zijn ze allemaal van gerenommeerde merken die fietsen van hoge kwaliteit produceren. Met een snelle fiets kun je alle kanten op, letterlijk en figuurlijk. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten de stad. Er zijn modellen die beschikken over versnellingen en modellen die voor degelijkheid gaan zonder al te veel poespas. Het is ook verstandig om rekening te houden met wat voor type stuur je wilt hebben. Een racestuur zorgt ervoor dat je laag op de fiets zit waardoor je minder weerstand van de lucht ondervindt. Dat is voordelig als je hard wil fietsen. Met een meer traditionele stuurvorm zit je meer rechtop op je fiets. Dit kan een voordeel zijn als je een goed overzicht over het verkeer wilt hebben. Uiteraard spelen persoonlijke voorkeuren ook een rol, sommige mensen zitten liever rechtop terwijl anderen zich beter voelen als ze voorovergebogen op hun fiets zitten. Gelukkig kun je met een snelle fiets in het groen alle kanten op. Deze fietsen zijn dan ook geschikt voor mensen die in de stad wonen, middelbare scholieren, ouders met kinderen en ga zo maar door.

Wel of geen versnellingen op je groene snelle fiets

Op veel moderne fietsen zitten versnellingen. Desondanks zie je tegenwoordig een trend ontstaan waarbij veel mensen weer kiezen voor een fiets zonder versnellingen. Het voordeel van de afwezigheid van versnellingen is dat je fiets iets degelijker en steviger is. Elke extra functionaliteit op de fiets heeft namelijk weer de kans om kapot te gaan. Daarnaast ben je in veel gevallen voordeliger uit als je een fiets zonder versnellingen koopt. Versnellingen hebben uiteraard weer als voordeel dat je bij verschillende snelheden voor de optimale weerstand kunt kiezen. Ook is het handig voor mensen die in een heuvelachtig gebied wonen. Snelle fietsen in het groen zijn op deze website in allerlei uitvoeringen te verkrijgen.

> Fietstas kopen: Vóór 13:00 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd!

Bepaal de framemaat die bij je past

Het is belangrijk dat je een fiets hebt die past bij jouw lengte. Gelukkige is er een handige truc waarmee je dat eenvoudig kunt bepalen.

  • Meet de binnenlengte van je been op
  • Vermenigvuldig dit met 0,68
  • De uitkomst is de framemaat die je nodig hebt

> Gratis verzending op het gehele assortiment: Bekijk nu de Popal kinderfiets!