Sorteren op:

Groene transportfietsen 22 inch: voor dagelijks gebruik

De groene transportfietsen 22 inch die u in ons aanbod vindt, zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Dat is ideaal, want zo kan uw kind bijvoorbeeld op een 22 inch transportfiets groen naar school fietsen, maar ook naar de sportvereniging of om gewoon buiten te fietsen met vriendjes of vriendinnetjes. Praktisch gemak wordt op de 22 inch transportfietsen groen geboden met de voordrager voorop en de bagagedrager achterop.

De transportfietsen 22 inch groen zijn van de beste kwaliteit. Daar zorgen wij voor, want in ons aanbod presenteren wij alleen fietsen die over een hoogwaardige kwaliteit beschikken. Met minder nemen wij namelijk geen genoegen en dat hoeft u evenmin. De beste kwaliteit wil overigens niet zeggen dat de prijzen de pan uit rijzen. U kunt namelijk heel voordelig bij ons een transportfiets 22 inch groen aanschaffen.

22 inch transportfiets groen: meerdere jaren fietsplezier

Een groene transportfiets 22 inch biedt het voordeel dat uw kind er meerdere jaren veel gemak en comfort van ondervindt. Aangezien een 22 inch transportfiets groen geschikt is vanaf een leeftijd van 7 jaar tot ongeveer 9 jaar raden wij u dan ook aan om samen met uw kind de keuze te maken. Een succesvolle aankoop is namelijk gegarandeerd als u in overleg kijkt welke van de 22 inch transportfietsen groen het meest ideaal is voor uw kind.

> Bekijk alle transportfietsen

Geen verzendkosten: bezorging in 24 uur

Voor wat betreft de bezorging van transportfietsen 22 inch groen geldt dat Fietsenopfietsen.nl een snelle leverservice hanteert. U bestelt vandaag bijvoorbeeld een transportfiets 22 inch groen voor 13.00 uur en dan kunt u de bestelling morgen al aan huis geleverd krijgen. Dat geldt overigens voor bestellingen die op werkdagen worden gedaan. Verder rekenen wij geen verzendkosten, want alle aankopen uit ons assortiment worden geleverd met gratis verzending. U bent bij ons dan ook extra voordelig uit.

> Terug naar de 22 inch transportfiets