Sorteren op:

Groene transportfietsen 22 inch met versnellingen

Groene transportfietsen 22 inch met versnellingen bieden kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
meerdere jaren fietscomfort. Het comfort uit zich in het aangename tempo in een lichte of zwaardere trapweerstand tijdens het fietsen op een 22 inch transportfiets groen met versnellingen. Uw kind kan als er tegenwind is de trapweerstand lichter instellen en op een zwaardere stand zetten als er sprake is van wind in de rug. Het andere comfort van de 22 inch transportfietsen groen met versnellingen uit zich in het gemak om spullen te vervoeren.

Het vervoeren van spullen, zoals een tas kan namelijk op een transportfiets 22 inch groen met versnellingen op meerdere manieren. Achterop is er een bagagedrager en als die van snelbinders is voorzien, kan daar de tas mee worden vastgezet. Daarnaast zijn de transportfietsen 22 inch groen met versnellingen uitgerust met een voordrager. Ook hierop wordt ruimte geboden om een tas te vervoeren.

Voor kids in de leeftijd van 7 tot 9 jaar

De groene transportfiets 22 inch groen met versnellingen van uw keuze wordt door Fietsenopfietsen.nl afgeleverd zonder dat daarvoor verzendkosten bij de rekening opkomen. Wij bezorgen de 22 inch transportfiets groen met versnellingen namelijk met gratis verzending. Bovendien leveren wij snel en kan dat al binnen 24 uur gebeuren als de bestelling voor 13.00 uur door ons is ontvangen. De 22 inch transportfietsen groen met versnellingen worden namelijk geleverd vanuit voorraad.

> Terug naar de 22 inch transportfietsen

Samen naar een leuke fiets zoeken

Het is aan te raden om uw kind te betrekken bij het besluit om een van de transportfietsen 22 inch groen met versnellingen aan te schaffen. Uw kind fietst er namelijk de komende jaar op en het is dan prettig om betrokken te worden bij het maken van een goede keuze voor een transportfiets 22 inch groen met versnellingen.

> Alle goedkope transportfietsen