Sorteren op:

Groene transportfietsen 26 inch met versnellingen

Groene transportfietsen 26 inch met versnellingen hebben een uniek design. De vormgeving is eigentijds, maar gebaseerd Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
op een authentiek model. Het meest unieke kenmerk waarmee een 26 inch transportfiets groen met versnellingen zich onderscheidt is de voordrager. Dat is de blikvanger van de 26 inch transportfietsen groen met versnellingen die bovendien in praktisch gemak voorziet. Er kan namelijk een tas op vervoerd worden en dat biedt het voordeel dat er altijd zicht op wordt geboden tijdens het fietsen.

Om het nog gemakkelijker te maken een tas mee te nemen op de voordrager kunt u overwegen om bij de bestelling van een transportfiets 26 inch groen met versnellingen een fietskrat te bestellen. Die kan eenvoudig op het voorrek worden geplaatst. Als er een fietskrat geplaatst wordt op transportfietsen 26 inch groen met versnellingen dan geeft dat nog weer een authentiekere uitstraling. Overigens beschikken deze kinderfietsen standaard ook over een bagagedrager.

> Liever een andere transportfiets kopen?

Transportfiets 26 inch groen: kies voor extra comfort

Bestelt u een groene transportfiets 26 inch met versnellingen dan bent u ervan verzekerd dat er voor de verzending geen extra kosten in rekening gebracht worden. De verzending voor bestellingen uit het complete assortiment is namelijk altijd gratis. U profiteert daarmee van extra voordeel bij het kopen van een 26 inch transportfiets groen met versnellingen. Daar komt nog bij dat wij 26 inch transportfietsen groen met versnellingen al binnen één dag bij u thuis kunnen bezorgen.

Uitstekende aankoop

U doet een uitstekende aankoop als u besluit een transportfiets 26 inch groen met versnellingen aan te schaffen. Het betreft namelijk een aankoop voor meerdere jaren. De transportfietsen 26 inch groen met versnellingen zijn voor kinderen van 10 tot 14 jaar geschikt. Het zadel en stuur zijn verstelbaar, zodat wanneer uw kind in de hoogte groeit het zadel en het stuur mee kunnen groeien.

Een transportfiets 26 inch in een andere kleur. Klik op de link.