Sorteren op:

Loopfietsen hout blauw: nu gratis verzending

Van ons ruime assortiment aan loopfietsen, zijn de loopfietsen hout blauw er populair. Er zijn verschillende Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
modellen in het blauw verkrijgbaar, waarvan alle modellen een in hoogte verstelbaar zadel hebben. Zo kunt u makkelijk het zadel verhogen wanneer uw kind is gegroeid. Bij houten blauwe loopfietsen is niet de hele fiets blauw, maar meestal de plastic onderdelen zoals het zadel of de handvatten. Ook hebben we loopfietsen hout blauw, waarbij er stickers met tekst op het houten frame zijn geplaatst. Alle houten blauwe loopfietsen worden kosteloos verzonden, waarbij u de fiets de volgende dag al in huis heeft. Er zitten tussen de loopfietsen wel een paar verschillen. Zo zijn er modellen welke er uit zien als een driewieler, maar welke ook om te bouwen zijn naar een tweewieler. Dit maakt het nog makkelijker voor kinderen om op een loopfiets te beginnen, omdat ze op een driewieler nog niet hun evenwicht hoeven te bewaren. Wanneer een kind hieraan toe is, kunt u alsnog de driewieler naar een tweewieler ombouwen.

Houten blauwe loopfiets: veel voordelen

Naast de gratis verzending, heeft u door bij ons een houten blauwe loopfiets te bestellen een niet goed = geld terug garantie. Per loopfiets verschilt de leeftijd waarop een kind hierop kan gaan fietsen, vaak ligt de leeftijd tussen de 1,5 en 2 jaar. De meeste kinderen gebruiken de loopfiets tot een jaar of 4, al zijn er ook kinderen welke al eerder een echte fiets nemen. De banden zijn speciale foambanden, welke het voordeel hebben dat ze niet lek gaan. Verder heeft u bij ons de volgende voordelen:

  • U heeft de loopfiets morgen in huis, als u deze vandaag besteld.
  • De houten loopfietsen kunnen wel tegen een stootje.
  • Door het verstelbare zadel gaat de fiets meerdere jaren mee.
  • U heeft de mogelijkheid om achteraf de loopfiets te betalen.
  • Hoge kortingen.

Het mag duidelijk zijn dat een houten blauwe loopfiets bij ons bestellen veel voordelen heeft. De kortingen lopen bij de loopfietsen hoog op, doordat wij deze in grote aantallen kunnen inkopen. Daardoor geven we op de meeste fietsen wel 10% korting, maar deze korting kan ook oplopen tot boven de 40%.

> Bestel nu een hout loopfiets: Verzending = helemaal gratis!

Zo leert u kinderen fietsen met een loopfiets

Vroeger leerden kinderen fietsen op een driewieler, voor ze op een echte fiets gingen. Tegenwoordig zit er tussen de driewieler en de fiets ook nog een loopfiets. Het beste is om meteen met een loopfiets te beginnen, maar soms hebben kinderen moeite met het bewaren van hun evenwicht, waardoor een driewieler toch beter is. Kinderen met een loopfiets leren straks veel makkelijker fietsen, doordat veel vaardigheden lijken op die van het fietsen. Zo moeten kinderen op een loopfiets leren sturen en hun evenwicht bewaren. Ook inschattingsvermogen leren kinderen op een loopfiets, ze moeten ten slotte hun best doen om niet tegen dingen aan te rijden.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een 2 in 1 houten loopfiets!