Sorteren op:

VINZ houten loopfietsen: nu met korting tot 40%

Door ons grote aanbod aan houten loopfietsen, heeft u bij ons snel de juiste loopfiets gevonden. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Wij verkopen loopfietsen van verschillende merken, waarvan de VINZ houten loopfietsen het meeste worden verkocht. Loopfietsen zijn er voor zowel meisjes als jongens. Elk kind groeit in zijn of haar eigen tempo, waardoor er niet een specifieke leeftijd is waarop kinderen op een loopfiets kunnen. Vaak is het zadel van de VINZ houten loopfiets wel verstelbaar in verschillende hoogtes, zodat de loopfiets langer mee gaat dan een loopfiets waarbij dit niet kan. De kortingen liggen bij ons tussen de 10 en de 40% op de aanschafprijs. De lage prijs zorgt ervoor dat de VINZ houten loopfietsen een prima verjaardagscadeau zijn. Wij horen regelmatig de leuke verhalen van onze klanten dat kinderen heel blij zijn met de loopfietsen.

Houten loopfiets van VINZ: morgen al in huis

Een houten loopfiets van VINZ in onze webshop bestellen heeft verschillende voordelen, naast de hoge korting op de aanschafprijs. Zo is de loopfiets gemaakt van duurzaam hout, welke licht van gewicht is, zodat kinderen hem makkelijk kunnen hanteren. Dat zoveel loopfietsen van hout zijn gemaakt, is geen toeval. Hout zorgt ervoor dat de loopfietsen goedkoop zijn, maar ook stevig. De fiets moet ten slotte tegen een stootje kunnen, omdat de meeste kinderen er wel een keer mee vallen. Sommige loopfietsen zijn zowel een tweewieler als een driewieler in een. Vaak beginnen kinderen met een driewieler, en wordt later de overstap naar een tweewieler gemaakt. Het besturen van een tweewieler vraagt meer van een kind, omdat ze dan ook hun evenwicht moeten bewaren. Een loopfiets bij ons bestellen heeft de volgende voordelen:

  • De mogelijkheid om achteraf de loopfiets te betalen.
  • Snelle bezorging, bestel voor 16 uur en de loopfiets is morgen in huis.
  • De loopfiets is makkelijk in elkaar te zetten.

VINZ houten loopfietsen zijn van een goede kwaliteit en kosten weinig. Ook als cadeau doen loopfietsen het goed, vaak zijn kinderen er heel blij mee.

> Bekijk ook eens de houten loopfiets blauw: Gratis bezorging op het gehele assortiment!

Een kind leren fietsen

Om een kind te leren fietsen, is veel geduld van de ouders nodig. Kinderen leren ten slotte in verschillende snelheden. Door een kind een loopfiets te geven, laat u deze vast wennen aan een aantal aspecten van het fietsen. Dit zorgt ervoor dat het leren fietsen op een echte fiets in de toekomst sneller gaat. De meeste kinderen met een loopfiets kunnen ongeveer een jaar eerder fietsen in vergelijking met kinderen welke geen loopfiets hebben gehad. Na de loopfiets is de volgende stap een normale fiets met zijwieltjes. Wanneer het kind er klaar voor is, is het tijd om de zijwieltjes van de fiets af te halen. Blijf in het begin naast de fiets lopen zodat u het kind kan opvangen indien deze zijn of haar evenwicht verliest.

> Vandaag besteld = Verzending binnen 24 uur: Bestel nu een stoere loopfiets hout!