Sorteren op:

Loopfietsen hout zwart: nu met 10 tot 40% korting

Bent u opzoek naar een goedkope loopfiets hout zwart, dan heeft u bij ons de keuze Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uit meerdere loopfietsen. De meeste van onze klanten bestellen bij ons omdat wij hoge kortingen geven op ons assortiment loopfietsen. Daarnaast leveren we bestellingen welke vandaag worden geplaatst al de volgende dag. Dit in combinatie met de gratis bezorging, zorgt voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij een loopfiets hout zwart is niet het hout zelf zwart van kleur, maar de plastic onderdelen van de fiets, zoals de handvatten, het zadel en de wielen. Een loopfiets is een ideaal cadeau. Wij horen vaak dat kinderen geen aansporing nodig hebben om de loopfiets te pakken, dit doen ze vaak zelf al. Een loopfiets is ook nog eens heel praktisch, omdat het kinderen goed voorbereid op het fietsen op een echte fiets.

Houten loopfiets zwart: een complete fiets

Met een houten loopfiets zwart, koopt u een heel complete loopfiets. De banden zijn zo gemaakt dat deze niet lek kunnen, ideaal dus om de fiets lang mee te laten gaan. Daarnaast beschikt het hout waarvan de loopfiets is gemaakt over een speciaal keurmerk, welke aangeeft dat het om duurzaam gekapt hout gaat. De meeste loopfietsen in ons assortiment zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 of 2 jaar oud. Omdat niet alle kinderen op die leeftijd al de loopfiets in evenwicht kunnen houden, is er ook de mogelijkheid om voor een 2 in 1 loopfiets te gaan. Dit is een driewieler welke u om kunt bouwen naar een tweewieler. Zo geeft u uw kind de tijd om te wennen aan het sturen op een driewieler. Wanneer het kind er klaar voor is, heeft u zo de fiets omgebouwd. Verder heeft u enkele voordelen door een houten loopfiets zwart bij ons te bestellen, namelijk:

  • De optie om de fiets pas te betalen wanneer deze is bezorgd.
  • Door het verstelbare zadel gaat de loopfiets lang mee.
  • Gratis bezorging en morgen in huis.
  • Hoge korting, welke kunnen oplopen tot maar liefst 40%.

> Bekijk ook eens de loopfiets hout rood: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Veilig de weg op

Kinderen rijden op een loopfiets natuurlijk op het voetpad, omdat ze nog te jong zijn om situaties op de weg goed in te schatten. Daarom is het ook belangrijk om kinderen alleen onder toezicht buitenshuis op de loopfiets te laten rijden. Veel voetpaden liggen ten slotte naast wegen, en kinderen zijn op een loopfiets sneller dan zonder. Het helpt ook om kinderen duidelijk uit te leggen wat de veiligheidsregels zijn. Omdat alle kinderen wel een keer met een loopfiets vallen, is het altijd slim om een helm op te doen. Dit is ook binnenshuis handig, omdat er dan ook de kans bestaat dat een kind ergens tegenaan valt.

> Goedkope loopfiets hout kopen: Verzending = gratis!