Sorteren op:

Ivoorwitte meisjesfiets 26 inch met originele uitstraling

Uiteraard kunt u voor een ivoorwitte meisjesfiets 26 inch van het aanbod van Fietsenopfietsen.nl gebruikmaken. Wij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
hebben voor alle meiden in de leeftijd van 10 tot 14 jaar wat wils op het gebied van moderne meisjesfietsen. Zo hebben wij onder meer een prachtige ivoorwitte meisjesfiets 26 inch in het assortiment die over een bijzonder originele uitstraling beschikt. Dat komt vooral door het ontwerp en de vormgeving, waarbij ook nog extra aandacht is besteed aan details. Bekijk het model van de beachcruiser maar eens en vergelijk de fiets eventueel met de beschikbare witte en crèmekleurige fietsen die het dichts bij de kleur ivoorwit staan.

Meisjesfiets ivoorwit 26 inch gratis verzending en snelle levering

Nadat u op uw gemak het aanbod heeft bekeken en wellicht de voorkeur uiteindelijk is gevallen op de meisjesfiets ivoorwit 26 inch, kunt u bij Fietsenopfietsen.nl gelijk de bestelling doorgeven. De fiets zal door ons gratis worden verzonden, zodat er wat dat betreft geen extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Dat is een van de vele voordelen die wij u bieden als u bij ons een bestelling plaatst. Een ander voordeel is namelijk dat wij een snelle bezorgservice garanderen. Bestellingen die voor 12.00 uur zijn afgerond, nemen wij gelijk in behandeling om de fiets de volgende dag al te kunnen bezorgen. Latere bestellingen worden uiteraard ook door ons meteen verwerkt, maar dan schuift de levering één werkdag op. U hebt dan ook altijd binnen twee werkdagen de 26 inch meisjesfiets in het ivoorwit in het bezit.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.