Sorteren op:
Ivoorwitte kinderfiets

Ivoorwitte kinderfiets in origineel design

Als u op zoek bent naar een ivoorwitte kinderfiets, dan is de kleur uiteraard een van Lees door

Van laag naar hoog sorteren

34 producten in totaal

Filteren

34 producten in totaal

Filteren
de belangrijkste uitgangspunten. Het is echter ook belangrijk dat de fiets een goede kwaliteit heeft en uiteraard een origineel design kent. Bij Fietsenopfietsen.nl bent u wat dat betreft aan het goede adres, want wij hebben voor u altijd een ideale ivoorwitte kinderfiets beschikbaar die aan alle genoemde aspecten voldoet. Bijvoorbeeld in de vorm van een beachcruiser in wielmaat 26 inch, maar ook zijn er andere modellen beschikbaar waar u een keuze uit kunt maken. Naast de kleur ivoorwit, kunt u bij ons ook terecht voor fietsen in het wit, matwit of bijvoorbeeld crème. Zo wordt het aanbod waar u uit kunt kiezen nog groter.

Kinderfiets ivoorwit bestellen met gratis verzending

U kunt in het aanbod op een gemakkelijke manier alle kinderfietsen die aan uw wensen voldoen met elkaar vergelijken. Er is van elke kinderfiets ivoorwit meer informatie beschikbaar die u te zien krijgt na het klikken op de afbeelding. Zo ontdekt u de specificaties en is het nog eenvoudiger om een vergelijking te maken met andere kinderfietsen. Staat uw keuze eenmaal vast, dan voegt u de kinderfiets in de ivoorwitte kleur toe aan het winkelmandje en kan het bestelproces meteen in werking worden gezet. U kunt kiezen op welke wijze u wilt betalen, namelijk vooraf of achteraf. Wij zullen geen extra verzendkosten in rekening brengen, want wij hanteren namelijk het principe van een gratis verzending voor alle fietsen die wij aanbieden.

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.