Sorteren op:

Ivoorwitte damesfietsen met versnelling: Gratis verzending!

De ivoorwitte damesfiets met versnelling kun je bestellen bij ons voor een altijd lage prijs. Deze Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
webwinkel werkt met erg lage prijzen en zorgt ervoor dat het aanbod steeds maar blijft groeien. Zo kun je naast de ivoorwitte damesfiets met versnelling ook een heleboel andere fietsen kopen. Ze verschillen onder andere wat betreft kleur, model, en grootte. Bovendien zijn er naast de damesfiets ivoorwit met versnelling ook mannen- en kinderfietsen. De damesfiets ivoorwit met versnelling wordt echter steeds populairder. Ivoorwit is een bijzondere en unieke kleur, waardoor steeds meer mensen de kleur willen gebruiken. Bovendien is de damesfiets ivoorwit met versnelling ook nog eens erg stabiel. Een stabiele fiets is niet alleen handig wanneer je door je stad of dorp fietst om boodschappen te doen, maar ook wanneer je in de natuur fietst, bijvoorbeeld in het bos.

Ivoorwitte damesfiets met versnelling: waar kun je ze kopen?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbod aan goede fietsen voor een nette prijs. Je kunt voor vrijwel iedereen wel een geschikte fiets vinden op deze website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kind dat graag een roze fiets met zijwieltjes wil. Maar ook een kind dat juist een wat stoerdere, zwarte fiets wil kopen, kan op deze website terecht. Door je kind een mooie fiets cadeau te doen, zorg je ervoor dat hij of zij meteen erg gemotiveerd raakt om meer te gaan fietsen. Zo kun je vaker een mooie fietstocht maken met je kind.

> Meisjesfiets 18 inch: Vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Tips om ervoor te zorgen dat je fiets minder snel kan worden gestolen

Veel fietsen worden vroeg of laat gestolen. Hoewel je er in principe niets aan kan doen dat diefstal bestaat, kun je wel proberen om ervoor te zorgen dat je fiets wat minder snel gestolen kan worden.

  • Dit kun je onder andere doen met een kettingslot. Wanneer je een goed kettingslot hebt en deze vastmaakt aan een stevig hek, dan kan je fiets niet zomaar meegenomen worden. Ook aan lantaarnpalen kun je je kettingslot goed vastmaken. Zo moeten dieven veel meer moeite doen om je fiets mee te nemen. Ze moeten dan namelijk eerst het kettingslot kapot maken om bij jouw fiets te komen.
  • Laat je fiets niet onbewaakt achter. In de meeste steden heb je wel een bewaakte fietsenstalling. Het is verstandig om je fiets daar achter te laten. Zo weet je zeker dat deze niet gestolen kan worden.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment: Bestel nu een kinderfietsje!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.